[]

Evi ne ile ısıtalım?

İzmir Güzelyalı da zemin kat, 80 m2 2+1 evimiz var. Bu ev 2 elektrikli ısıtıcıyla ısınır mı? Konforsuz olur klima mı bak dersiniz?




 
C şıkkı yağlı radyatör, güzel çalışan alırsanız hem odayı eşit hemde başağrısı olmadan sağlıklı şekilde ısınırsınız.


  • Fritz-X  (25.09.20 19:05:16) 
ev klimayla isitilir mi yav.
evi sogutmak isitmaktan daha az enerji ister. isitma faturasi bel buker.
klimayi unutun derim.
  • turbo sadık  (25.09.20 19:07:49) 
izmirde binlerce ev klima ile ısınır, çok örneği vardır. elektrikli ısıtıcı en konforsuz olan, yanından ayrılınca sıkıntı oluyor. bence klima ve yanına banyo, mutfak gibi alanlarda işiniz varken kullanmak için küçük bir fanlı ısıtıcı en mantıklı kombinasyon. klima yerine yağlı radyatör de olabilir tabi. radyatörlerin taşınabilir olması avantaj, ama klimayı yazın da kullanabilirsiniz.


  • ofelia  (25.09.20 19:15:03) 
  • kanlakarisikyagmur  (25.09.20 19:18:57) 
ısıtma işi enerjisi yüksek bir kaynakla yapılmalıdır. aksi halde verimli olmaz. eşit derecede ısı elde etmek için daha fazla para veya yakıt harcarsınız.

elektrikle evi ısıtmayınız. ısıtma, yanan bir kaynakla olmalıdır.

doğalgaza yönelmenizi tavsiye ederim. hele hele mantolama varsa 80 metrekare ev doğalgazla hamam gibi olur.

ama elektrikli ısıtıcı kullanırsanız kendi ekonominize zarar vermiş olursunuz.
sayın turbo sadık'ın da dediği gibi klimayla da olmaz.
  • attirmayin makedonun kafasini  (25.09.20 19:18:59) 
Şöyle ki burada en fazla 1 yıl kalacağız. Kirasi uygun geldigi için tuttuk. İzmir'de zaten en fazla 3 ay ihtiyaç oluyormuş. Bu süre zarfında ayda 300-400 TL gibi bi rakami gözden çıkardık. Fakat hangisi daha konforlu olur onu merak ediyorum. Klasik ufolar iş görür yeaa derseniz hiç uğraşmaz alırım bir tane. Yok hem titrersin hem fazla para verirsin derseniz alternatiflere yonelelim. Klima, yağlı radyatör vs.


  • mekaniker  (25.09.20 19:47:48) 
klima ve ısıtıcı olmuyor. izmir'in kışı sıcak olur diye düşünmeyin pişman olursunuz. buradaki cevaplara alternatif olarak pelet sobasına bi bakın derim.


  • false pretension  (25.09.20 19:55:43 ~ 19:56:34) 
Bir odada klima olur diğerine yağlı radyatör gerekirse fanlı ısıtıcı veya elektrikli soba buharlılarıda var.
Ufolar kullanışlı olmuyor.
2 ısıtıcıyıda sigorta kaldırıyor mu kontrol etmek lazım
  • kararsızataletfilozofu  (25.09.20 21:42:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.