[]

sabahları mısır gevreği yiyip süt içme fikri kulağa nasıl geliyor?

eveeeeett. var mı yapanınız sık sık, bazen aç kalmak da koyabiliyor. hadi yedik diyelim de bunun üzerinde binbir çeşit şey yazmışlar (evet aldım bi paket), binbir vitamin kalsiyum yazıyo, doğru mu bunlar ya. bir de bu mısırlarda gdo konusu vardı, güvenilir mi ki bunlara böyle devamlı devamlı. tavsiye eder misiniz ?




 
12 yaşındayken üç haftalığına ingiltere'ye yollamışlardı pederle valide beni, ingilizce eğitimi muhabbetleri... orda evinde kaldığım insanlar üç hafta boyunca her sabah ben ve ev arkadaşıma kahvaltı olarak bir kase sütlü gevrek, üzerine iki dilim kızarmış ve üzerine tereyağı sürülmüş ekmek, bir kayısı kıvamında haşlanmış yumurta, bir bardak da portakal suyu veriyorlardı. açıkçası ömrümde ilk ve son kez düzenli mısır gevreğini o dönemde tükettim ve hala daha diyebilirim ki şahane oluyor.


  • sari pipi camasir ipi  (11.05.10 22:25:16) 
valla bende periyodik olarak 4 kere 2 hafta boyunca diyet mısır gevreği + süt tükettim sabahları..valla diet olmasaydı katlanamazdım...insan, peynir-zeytin-yumurta-biber-domates-sucuk vs..'yi çok özlüyor...talaş yiyor gibiydim.kahvaltının cool yönlerinden biri yedikten sonra tadının damakta kalması veya hem yerken hem yedikten sonra hafif bir keyif vermesidir..mallesef bu hedeler bu keyfi öldürüyor..

illaa sağlıklı, diet bişeyler arıyorsun.favorimi söyliyim.

altın ekmek + peynir zeytin....ımmmm dilışışşşşşşşş.
  • madagaskar  (11.05.10 22:36:46 ~ 22:42:57) 
bence: olmayan kahvaltı keyfi, kalmayan damak zevki. çok sevilen bişiy diyilse ne gerek var?


  • uyuklayankedi  (11.05.10 23:50:02) 
yaz geldiğinden popoların küçülmesi gerektiği aklımıza geliyor.


  • fukka  (12.05.10 09:57:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.