[]

Haksız yere uçan sözlük hesabı için nerelere başvurulur ne yapılır?

Malumunuz dün gece tronlink diye bir uygulama için referans linki verme furyası vardı sözlükte.
bende bu furya sırasında refli link verenleri engellerken arada,
"azami engelleme hızımdan daha hızlı bir şekilde refli link paylaşılan başlık" şeklinde bir entry girdim.
engellemere devam ederken yazdığın entry'i göremeyince allah allah deyip aynı entry'i bir daha girdim. sonra anlık bir aydınlanma ile çöp kutusuna bakmayı akıl ettim ve entry'min @ekşisözlük tarafından silindiğini gördüm. herhalde bir bok yedim diyerek, diğer entry'i ise kendim imha ettim.
entry'de ne referans ne de başka bir link kod vs yokken sabah kalktığımda bir baktım leyla çaylak ve lanetli olmuşum. moderasyon resmen üzerime şarjörü boşaltmış.
nerelere başvurabilirim ? ya da sözlükte sesimi duyurmak isteyen bir yazar çıkar mı?
şimdiden teşekkürler.

 
senin adına üzüldüm ama sözlük adına sevinmedim desem yalan olur, hatta hiç yalan olmasın senin adına da üzülmedim.

vay be ekşi sözlük dedirten başlık entry'si ile hala adam uçuruyormuş, ben bitti sanmıştım bu olay. muhtemelen ilkinde silmediler ama sen ısrar edince uçurdular. haksız bir durum yok bence, geçmiş olsun.

eksisozluk.com

den ulaşabilirsin ama cevap bile vereceklerini sanmam.
  • ronartest  (19.09.20 16:14:21) 
İletişim kanalından mesaj atıp durumu izah edebilirsin, onun dışında başka bir seçenek yok ama gelen mailde ve modlog'da neden uçtuğuna dair bi bilgilendirme vardır oraya da bakmak lazım, birden fazla entry girdiysen spam olarak da algılanmış olabilir.


  • angelus  (19.09.20 16:15:11) 
@angelus
gelen mailde uçurulma ve lanet ve çaylak sebebi olarak ref'li link yazıyor. o nedenle bir ses duyurmak istedim. teşekkür ederim.

@ronartest
sözlük limitlerini kurallarını az çok bilirim. uçma sebebi ref'li link ama entry'de ref yok.
  • komikolmakuzen  (19.09.20 16:21:04) 
Ref'li link vermediysen amiyane tabirle arada kaynamış olabilirsin, böyle bir hata varsa düzeltilir, İletişim kanalı geç de olsa geridönüş yapar.


  • angelus  (19.09.20 16:23:19) 
tekrar teşekkürler. iletişim üzerinden durumu anlattım. tam olarak arada kaynadım bence de.


  • komikolmakuzen  (19.09.20 16:27:05) 
“Dedirten başlık” zaten uçurulma sebebi
Bence uçurulma sebebin doğru, muhtemelen moderatör sehven yanlış gerekçe işaretlemiş.

O hesap geri gelmez.
  • otopsicocugu  (19.09.20 20:36:15) 
uyku sersemi doğru düzgün bakmamışım maile. ref'li link ve format yazmışlar. bence de gelmez. demek ki kafa bir dünya iken entry girmemek lazımmış.


  • komikolmakuzen  (20.09.20 00:46:55) 
bir sey cikmaz bosuna ugrasma.


  • baldur2  (20.09.20 00:50:49) 
merak ettiğim bir şey var hesabın 2013ten sonra mı önce mi oluşturuldu.


  • nahtoderfahrung  (20.09.20 00:54:58) 
yazarken uçurulmaya itiraz hakkı olmaması diye başlık açmıştım, "anayasa mahkemesine başvurabiliyorsun eheleheege" diye dalga geçtiler. ülkede asıl adaletsizliği, adaletsizliği en çok eleştirenler yapıyor. yapacaklarından hiçbir şey çıkacağını sanmıyorum. nasıl olsa 50 bin kişi bekliyor. patrona bedava çalışan çok.


  • ya ben lan neyse  (20.09.20 03:16:10 ~ 03:27:26) 
moderasyon bile yok ki sozluk'te. ne bekliyorsun yani?


  • baldur2  (20.09.20 04:51:08) 
1 sene önce açmıştım bu uçan hesabı.
açıkçası bende bir sonuç beklemiyorum. ömür boyu çaylak yapsalardı iyiydi, çok güzel engelli listesi yapmıştım. tek üzüntüm o

  • komikolmakuzen  (20.09.20 15:51:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.