[]

Apartmanda korona

Çıkarsa alınan bir tedbir bar mı? Yoksa çıkan daire hariç herkes hayatına devam mı ediyor?




 
bizim arkadaşın apartmanda bir kadın korona pozitif çıktı. kendince asansörü çamaşır sularıyla silmiş dairelere haber vermiş telefonla ben korona oldum diye. öyle geçti gitti. sonra da atlatınca aşure yapıp kapı kapı dağıtmış :)


  • erty_ksk  (11.09.20 12:37:33) 
Bizim apartmanda çıkmıştı, temaslı olanları da karantinaya aldılar. Koronalılar evden hiç çıkmadı. Alışverişlerini biz yaptık. Asansör yok zaten ama apartmanın kapısına dokunmadık hiç, hatta açık bıraktık hava alsın diye. Şimdi iyileştiler.
Ama o süreçte kargocu kurye vb. geliyordu evlerine, haberi yoktu tabi onların.

  • megalomaniac  (11.09.20 12:49:22) 
Apartmanda bir komşunun testi pozitif çıktı. Ailesinde belirti bile yokmuş, testleri negatifti. Apartman dezenfekte edildi. On beş gün sadece onlara karantina uygulandı. Komşunun testi de on beş gün içinde negatife döndü.


  • black holes in the sky  (11.09.20 13:04:43) 
Diger komsulari birak pozitif cikan bile hayatina devam ediyor ki. Karantinada olup da otobuste tatile giderken yakalanan hiyarlari cok gorduk.


  • invictae  (11.09.20 14:20:57) 
normalde sadece o daire dışarı çıkmasa yeterli ama bizim insanlar kimseye söylemiyor. söylese güvenlik, komşu birisi mutlaka çıkar alır ihtiyaçlarını ama insanlar cahil ve aptal işte. hatta asansöre o dairenin karantinada olduğunu belirten not yazılmalı ki kuryeler de dikkat etsin temas vb. konularında.


  • sarcophagus  (11.09.20 14:39:34) 
2. kat yan komşumuz , 3. kat, 9. kat ailecek korona oldular. herkes hayatına devam ediyor. apartman dezenfekte edildi, aşağı kapı ne olur ne olmaz hep açık. ilan panosuna yazı yazıldı. (15 gündür başka vaka yok) . bu vesile ile apartmanda herkes 25 katı dikkatli oluyor. iş grupları; fırıncı sahibi , sağlık çalışanı , polis

yan komşu bize mesaj atıyor. biz gidip alıyoruz. uygun bir zamanda da ödeme yapacak.
  • janavarorion  (11.09.20 15:08:27 ~ 15:08:55) 
Apartmanımızda bir kadın pozitif çıktı, apartmanda bu durumdan haberi olmayanlar bile vardır.
Bu kişiler de en alt katta oturuyorlar ve apartmanın giriş kapısı ile balkonları yan yana.
balkonda maskesiz falan otursalar belki apartmana giriş yapanlara da zararları dokunacak.
Ambulans gelip gitti ama öyle diğer oturan insanları uyarma, önlem almalarını sağlama gibi bir durum yok maalesef.
  • sonu bilinmeyen kitap  (11.09.20 18:17:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.