[]

vergilerden sonra aliexpress

kullanmaya devam ediyor musunuz? çok vergi biniyor mu? 10 dolarlık bir şey beğendim ama vergi muhabbetinden beri sipariş vermedim gelir mi gelmez mi emin değilim.




 
kullanmiyorum. her urune 10+ tl kargo arti bir de vergisidir. elimde ne varsa dibina kadar kullaniyorum. son seferde 1000 tl lik urune 200 tl kargo odedikten sonra biraktim. gidip orjinalini alin daha iyi zaman avantaji da cebinize kalir.


  • baldan kaymak  (29.08.20 23:19:30) 
Ayağımı çok ciddi kestiler. Eskiden ayda en az 8-10 ayrı kargo gelirdi irili ufaklı, vergi geldiği andan beri tek bir alışverişim bile olmadı. Zaten ufak tefek ucuz malzeme alıyorduk, attığımız taşın ürküttüğümüz kurbağaya değmemesini garanti ettiler...


  • crostata  (29.08.20 23:30:49) 
Türkiye’de olmayan şeyleri alabilmek için başka bir alternatif yok maalesef ama bulunabilecek takı vs. almayı bıraktım, 1-2 dolarlık şeyleri almanın hiçbir mantığı kalmadı çünkü. Vergi işi de tam saçmalık 12 dolarlık bi şey aldım 20 tl vergi çıktı, 36 dolarlık bişi aldım 11 tl çıktı. Satıcı fiyatı düşük göstermemişti.


  • ekaterina  (30.08.20 00:13:14) 
10 dolarlık ürün alıp satıcıya fiyatı 5 dolar göster diye rica etmiştim.dün postacı getirdi,14 tl vergi ödedim


  • essoist  (30.08.20 00:23:07) 
bize de irili ufakli her ay en az 5-10 kargo gelirdi; ivir zivir neler almisim neler. cogunu da kullandim, bitti.

vergi geldiginden beri hicbir sey almiyorum. Erkek arkadasim cok elzem bir sey ise siparis veriyor ama.
  • fraise  (30.08.20 01:26:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.