[]

10 yillik bilgisayari upgrade etmek

Merhaba. Bu konularda oldukca cahilim. Aslinda yeni bilgisayar almak istiyorum ama laptop sorunsuz calisiyor. Yeni bilgisayar almaktansa performansi arttirici seyler daha mi iyi olur?Samsung marka 2010 yilinda satin aldigim laptop’u windows 10’a cekmek istiyorum. Kime gitmeliyim istanbul anadolu yakasinda?




 
bir tane ssd alıp takabilirsiniz. performansı arttırır.
windows 10'a kendiniz de upgrade edebilirsiniz. ama bilgisayarcılar da yapar.

  • ozdek  (28.08.20 13:04:58) 
Add hard disk ve ram artışı size yeni bir bilgisayar kullanıyormuş hissi yaratır. Bu işlerden anlayan bir arkadaşınız varsa basit bir iştir.

Değilse belki burada size yakın olup düşük bir ücret karşılığında bu işi halledebilecek birini bulabilirsiniz. Hem siz hem de o kazançlı çıkar.

Lokasyon belirtirseniz iyi olur.
  • faati  (28.08.20 13:11:25) 
bilgisayarservisi.net gelip yapıyorlar. ssd taktırıp windows 10 kurdurman yeterli olur


  • walter white kilikli  (28.08.20 13:20:05) 
w10a gecmenizi tavsiye etmem. bende de 2010 dogumlu bi makine var.
termal iletken fanpad ssd ve ram ile adamakilli topladi kendini. bir de bilgisayara abidik gubidik sitelere girmiyorsaniz virus programi yuklemeyin, chrome da cok zorluyor baska bir tarayici kullanin.

  • turbo sadık  (28.08.20 14:18:33) 
Laptopun kasayı açıp güzelce temizledim. Buna ek termal macun ları yeniledim. 4gb ram i 8 GB ye çıkardım. Ssd disk e geçtim. Bir tek batarya siparişi vereceğim. Şuan zincirle tutuyorum bilgisayarı.


Not: oyun oynamıyorum. Sketch up, topsolid, vray gibi progrmalar kullanıyorum ve gayet memnunum
  • janavarorion  (28.08.20 14:33:57 ~ 14:34:46) 
office programları 2007 bazı istediğim şeyler bu pakette yok. kendim office'i 2016 model yapabilir miyim?


  • austenn  (28.08.20 14:50:38) 
hocam
ssd alacaksın
is bitecek
yaz bana halledelim
ben de anadolu dayım
  • kingcyrax  (28.08.20 16:43:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.