[]

Mülakattan sonra mail atmak

Merhaba. Çoğunlukla son aşamaya kadar geldiğim mülakatların hiçbiri başarı ile sonuçlanmıyor. Aslında bu zamana kadarki işler için buna üzüldüm diyemiyorum ama şimdi istediğim bir iş var. Son görüşmeden sonra mail atmak, istekli olduğumu göstermek şansımı arttırır mı? Bunu yapanlar var mı?




 
şansınızı arttırmaz, boşu boşuna yapmayın. ik'yım.


  • benaslinda  (28.08.20 09:59:28) 
Kendi deneyimimden gidecegim.

Surekli 2. 3. gorusme asamasina gelip red cevabi veya sessizlik aliyordum. Gorusmelerden birinden sonra bir mail aldim. "Seni sevdim iyi cocuksun ama gorusme becerilerin cok kotu su su su noktalarda sicip batiriyorsun, o oyle denmez su soyle denir" tarzi bir mail aldim. Sonra cesitli IK danismanlariyla egitim amacli gorusmeler yaptim. Su anki yurt disindaki isimi ilk gorusmede kaptim.
  • cleric  (28.08.20 10:06:10) 
medeni ülkelerde teşekkür amaçlı atılıyor ve gayet nazik bir yaklaşım olarak algılanıyor. bir ihtimal kendinizi hatırlatma şansı da olabilir ama değerlendirmeyi etkilemez.

tr'de görüşmelerde kiminle görüşeceğinizi bile söylemiyorlar genelde. o yüzden adamlara geri bildirim vermek de zor oluyor. ama görüşmedeki kişi kartını vs size verdiyse veya öncesinde maille size bu bilgiler bildirildiyse kesinlikle dönüş yapmak lazım. kibarlık gereği.
  • ozdek  (28.08.20 11:31:12) 
bir işe yaramaz.


  • kenarortay  (28.08.20 13:18:03) 
Gorusmeden sonra feedback vermiyorlar mi? Olumsuz cunku su su noktalarda zayifsiniz vs tarzi? Vermiyorlarsa siz feedback talep edebilirsiniz.

Bazen sadece diger adaylar daha iyi oldugu icin de olmuyor.. o zaman yapacak bir sey yok tabi.
Bu arada aramak ya da mail atmak bence kotu bir sey degil. En azindan ik baska pozisyonlar icin dusunebilir. (Basima geldi)

Ve su anki isim icin de en son 3. Asamadan sonra red almistim, “ben neden red aldigimi anlamadim” dedim, feedback verdiler.
3-4 gun sonra “pozisyonla hala ilgileniyirsanjz bir kisi daha alacagiz” diye aradilar. Belki ben onlari aramasam akillarina baska bir aday gelecekti.
He trdeki ik isini yapmiyordur muhtemelen.
  • kuehles blondes  (28.08.20 15:16:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.