[]

Kartal'da yaşanabilecek bölgeler nerelerdir

Selamlar
Kartal tarafına taşınmayı düşünüyoruz. Kartal'ı hiç bilmiyorum. Hangi bölgeden, mahalleden ev bakalım. Hem kiralık hem de satılık düşünülüyor.
Teşekkürler


 
Bütçeniz iyi ise dragos, yeni bina bulabilirseniz Atalar/ Koçtaş’ın arkasındaki evlerin muhiti iyidir.
E’5 üzerinde Soğanlık yeni olabilir yeni siteler var ama mahalle ortamı nasıl olur soruşturmak gerek.
Üç aşağı beş yukarı bütçe de eklerseniz Kartal’da ilçe çok daha güzel sonuçlar elde edersiniz.
  • cilekli pasta  (26.08.20 13:28:37) 
ugur mumcu iyidir muhit olarak da gayet guzel bir yerde.


  • in vino veritas  (26.08.20 13:41:19) 
iyidir diye bahsedilen yerler suç oranlarının epey yüksek olduğu yerler, aklınızda olsun hocam.

uyuşturucunun mabedi denebilir maltepe/kartal için.
  • timmie  (26.08.20 15:01:52) 
@timmie yillarca yasadim ugur mumcu'da, herhangi bir suc ne gordum ne duydum o mahallede. soganlik vs. icin bir sey diyemem de ugur mumcu gayet yasanabilir bir yerde.


  • in vino veritas  (26.08.20 15:08:16) 
Uğur mumcu güzel ama araba da lazım büyük rahatlık olur. Ben de yıllarca uğurmumcuda yaşadım sonra taşındık ama suç oranıymış uyuşturucu mabediymiş görmedik hiç


  • jazzabel  (26.08.20 16:39:37) 
Sahile, minibus caddesi ve marmaraya yakin bolgeler. Kordonboyu, dragos, çavuşoğlu, karlıktepe, petrolis mahallelerine bakilabilir. Butce daha dusukse yakacık.


  • instant crush  (26.08.20 16:47:48) 
Petroliş, Dragos +1


  • ruhen hastayim ben  (26.08.20 16:55:46) 
Suc olayina aciklik getireyim: Bahsedilen bolgelerdeki suclar cinayet hirsizlik gasp gibi endise edilecek suclardan cok uyusturucu ve fuhus gibi donup bakmazsaniz haberinizin bile olmayacagi tip suclar. Burasi Istanbul'un daha ic bolgelerinin o tip ihtiyaclarini karsiliyor.


  • cleric  (26.08.20 17:02:48) 
Ben Orta Mah.'de kalıyorum. Teknik yapı sitelerinde 2000 civarı 2+1'ler bulabilirsiniz.


  • nickini vermek istemeyen uye  (26.08.20 19:35:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.