[]

elektrik gitar onerilerinizi alayim

elektrik gitar
amfi ve kulaklik onerilerinize acigim arkadaslar. butceden ziyade baslangic icin ideal, mumkunse fiyat performans orani iyi sayilabilecek tavsiyelerinizi atesleyin lutfen.



 
Ne dinliyorsun, nasıl müzik yapacaksın?


  • Giovanni Pipitto  (24.08.20 12:19:41) 
rock-metal baba genelde.


  • baldur2  (24.08.20 12:40:25) 
Yamaha Pacifica önerebilirim gitar olarak. Doğru ekipman ile her tarzı kaldırabilecek bir gitar bence.
Amfi olarak ise blackstar ıd core 10 kullanıyorum ben. Bir nevi ses kartı görevi gördüğü için laptopdan kendi resmi uygulaması ile ton ayarı yapabiliyorum. ayrıca içerisinde bir çok ses efekti de var.

  • bigcaptain  (24.08.20 13:53:53) 
hocam şöyle diyim, amatör olarak bir kaç ensturman çalan birisi olaraktan hep emanet müzik ensturmanı ile başladım. sonrasında aleti öğrendikçe kendi ekipmanımı kendim seçtim. birisine lespaul tarzı gitarın sesi güzel gelirken kimisine warlock daha güzel gelebilir. gitarda ve amplide çok fazla çeşit var. yaz yaz bitmez buraya. şimdi at avrat strat çok güzel yazarım sen alırsın sonra ne lan bu diyebilirsin. mesela benim en baştan beri lespaul kasa gitarlar hoşuma gitmiştir. ama birde telecaster'ım veya stratım da olsa hayır demem.

sağda solda arkadaşlarında mutlaka kenara atılmış bir gitar vardır. klasik akustik yada elektro farketmez. bulursan kap hemen parmak egzersizlerine başla. bulamadım sağdan soldan arkadaştan dersen ve türkiyeden alacaksan bir müzik markete gidip en uygun fiyatlısını, en kolay elden çıkarabileceğin modele bak. sonra 2. ellerine bak daha uygunada alabilirsin.

ben sadece 2 teli kalmış bir klasik bulmuştum. hiç bilgim yokken aldım birinden kendim tel taktım temizledim başladım. o zaman internette yok yıl 96-97. sonrasında akustik aldım kendime klasiği sahibine geri verdim.

birde eğer bir grubun fanıysan ben hergün bu grubu 3 saat dinlemeden duramıyorum ve mutlaka o tarz çalacağım diyorsan direk o grubun tarzının çalındığı gitarlara yönelebilirsin. ama bir grubun şarkılarını sadece tek bir gitar modeliylemi çalabilirsin? tabiki hayır. pek güzel gözükmez ama gidip üçgen jacksonla bile istersen akustik bir şekilde akdeniz akşamlarıda çalabilirsin. o yüzden biraz sana bağlıbir olay. bence x kişiyi y model gitar ve ampli al dediği için onu alma.
  • morcivert  (25.08.20 09:35:04 ~ 09:41:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.