[]

Spor salonuna gitmeye başladınız mı?

Gidilir mi? Nasıl önlemler alıyorlar?




 
Hayatımın son 15 yılında herhalde en uzun süre salona gitmediğim dönem bu dönem oldu, önümüzdeki süreçte de yılbaşından sonraki döneme kadar gitmem ama hiç şikayet etmedim bu durumdan zira öncesinde sürekli yüksek yoğunluklu antrenmanlar yapıp yüksek kaloriler aldığım için gereğinden fazla kütle kazanmıştım, bu dönemde daha az kalorilerle daha düşük yoğunlukla istasyon çalışmaları yapıp daha lean bi form tuttum, bu daha çok hoşuma gitmeye başladı, gelecek dönemde de bunu salon çalışmalarına entegre edip devam ederim gibime geliyor.


  • angelus  (23.08.20 22:22:47) 
hayır. önlem filan hikaye. giden büyük risk altında.


  • ayseee  (23.08.20 22:42:05) 
Gidilmez. Son bir hafta icinde yakın cevremde covid cikanlar oldu ben pandeminin başındaki gibi korkmaya başladım, spora filan gitmeyin bence evde yapın. Herkesin her yere dokundugu oksijenin az olduğu alanlar.


  • ruby elixir  (23.08.20 23:15:11) 
evet 2 hafta oldu spora gitmeye başladım. biz ofise de döndük 1 hafta ofis 1 hafta ev. toplu taşıma da kullanıyorum mecburen.


  • NightBringer  (23.08.20 23:28:08) 
ben 1 aydır macfit e gidiyorum. kimse maske takmıyor (çalışanlar hariç) fakat koca salonda 3 5 kişi var ve herkes mesafeli. devamlı da temizlik yapılıyor.


  • neira  (24.08.20 01:12:29) 
spor salonlarına güvenmiyorum, istedikleri kadar temileyip araya mesafe koysunlar, her üyenin peşine birisini takıp devamlı kullandığı aletleri temizleme şansları yok. duş kısmı da dert.


  • gazozailacatmauzmani  (24.08.20 10:27:31) 
Açıldığı gibi başladım. Sabah salona ilk giren olduğum için nispeten risk düşüyor ama yine de riskli tabi.


  • arnold schwarzeneger  (24.08.20 11:01:54) 
giriste ates olcumu,yapiyolar ama gelenler cok bilincsiz kimse havlu getirmiyor,kullandigi ekipmani temizlemiyor


  • kreatin  (24.08.20 18:34:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.