[]

telefondan müzik dinlemeye para vermeyenler

nasıl dinliyorsunuz? root'suz arka planda youtube açan tarayıcılar 2-3 şarkı sonra duruyor. baya araştırdım ama reklamsız bir yolu yok gibi. soundcloud kalıyor ondan liste oluşturacağım çözüm bulamazsam.




 
YouTube vanced


  • baldur2  (21.08.20 07:07:45) 
Öğrenciyseniz apple music 6 ay bedava. sonrasında ayda 7 lira.


  • bahoho  (21.08.20 10:07:32) 
Spotify a para veriyorum da aile aboneliği paylaşımlı olduğu için 6 ayda 24 lira mı ne


  • senolll  (21.08.20 10:10:16) 
Merhaba,

Bilmiyorum belki kızacaksınız ancak müzik servisleri bu kadar ucuzken artık bundan da kaçmak bana çok ölücülük geliyor.

Diğer yazarlar belirtmiş zaten, ayda 5-7 lira gibi rakamlara bir servise abone olabiliyorsunuz. Evet, YouTube kadar geniş değil bir çoğu ancak mesela Spotify'da bulunmayıp YouTube'da olan gerçekten çok niş şarkılar... Eğer derdiniz bu şarkılarsa, root'dan bahsettiğinize göre Android telefon kullandığınızı varsayıyorum, bu niş şarkıları bir şekilde telefonunuza atın gitsin...
  • susamli cubuk  (21.08.20 10:16:34) 
bunun sonu yok. google falan gerizekalı değil. ufak ufak tüm bu arkaplanda açan tarayıcıları falan işlevsiz hale getirmek için gerekli önlemleri alıyorlar ve bu önlemler işe yarıyor. giderek daha da saçma sapan işler yapmak zorunda kalıyorsunuz.

netflix ve spotify'ın müzik ya da video dağıtım başarısı çok önemli ama asıl başarıları, söz konusu medya dosyalarını download edemiyor olmanız.
  • co2s2  (21.08.20 10:42:06) 
2020 yilinda 50 yillik sarkilari dinlemek icin niye para veriyoruz baba?


  • baldur2  (21.08.20 11:09:16) 
co2s2 haklı. Google sürekli bunlarla uğraşıyor maalesef kalıcı çözüm sunan bi ürün yok.


  • roket adam  (21.08.20 11:12:22) 
Şarkı evreni diye bir app var play storeda. YouTube tan bir video seçip ses dosyası olarak indirilebiliyor. Yani benim gibi 40 yılda bir yeni bir şarkı indirdigin bir liste üzerinden müzik dinliyorsan pratik. Ama ikide bir indir vs. uğraşır mısın bilmem, gerçi ugrastiracak bir şey de yok arama kısmına şarkıcı şarkı ismi girip indiriyorsun işte.


  • encokbenisevinnolur  (21.08.20 11:48:52) 
@baldur2 telif sahibi bu şarkı bedava demediği sürece para vermek zorundasın, bedava dese bile sana ulaştırılmasının da maliyeti var bunu ödemek zorundasın, baya basit bir şey bu.

Youtube Vanced nasıl çalışıyor emin değilim ama ses kalitesinden ödün verildiğine ve video'yu arka planda oynatma yöntemi uygulandığından tüketilen enerji ve kotaya değecek bir şey değil bence, bunun yerine torrentten diskografileri bulup istediğiniz albümleri indirip mp3 olarak dinleyin derim.

Bugün aile üyeliği ile senelik 55 lira maliyeti bu şekilde kurtarabilirsiniz.
  • atom karincanin torunu  (21.08.20 11:57:14) 
beğen, indir telefona olsun bitsin. bana da müzik servisine para vermek tuhaf geliyor. tabi sevdiğim müzik türü çok dar. müzik hayatınızda önemli bir yer işgal ediyor, falanca program bana güzel şeyler önersin diyorsanız o zaman o paraları vermekten başka yol yok.


  • orijinal nick bulamadim  (21.08.20 12:17:03) 
bilgisayardan telefona atıyordum ama pandemiden önce telefonu değiştirdim. evde de çoğunlukla bilgisayardan müzik dinlediğim için sadece 40-50 tane şarkı attım. gece yatarken telefondan dinliyorum onun için spotify'da liste oluşturdum, geçme hakkı sınırlı ve reklam var tabi.


  • black holes in the sky  (21.08.20 14:06:12) 
telefonda belirli bir müziği dinlemeye niyetlendiysem eski kafa olarak atıyorum mp3 playlistimi. 20 senelik arşiv olunca malum. ama pek güncelleyemiyorum. ama telefonda müzik dinlemek isteyince elim hep radyolara gidiyor.


  • morcivert  (21.08.20 22:27:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.