[]

Mercedes a180 cdi hakkında ne düşünürsünüz

Sanırım amg paket olacak ya da urban orası tam net değil. 2013-2014 model olur tahminen. Ne düşünürsünüz bu araç hakkında?




 
arkadaşımda var. çok az yakıyor fakat hiç de gitmiyor diyor. eski aracı 1 serisiydi. kronik sorunlarını hiç duymadım. temizi bulunursa binilir diyorum.

not: illaki kronik ufak tefek hastalıkları vardır fakat 1 serisiyle karşılaştırınca çok duymadım.
  • false pretension  (19.08.20 00:23:49 ~ 00:24:34) 
AMG paketin süspansiyonu çok sert. Yokuşlarda böbrek taşı düşürtüyor. Bir de içeride inanılmaz trim sesi oluyor. Dizel reno motorlu olanı çok yavaş, gitmiyor gerçekten ama az yakıyor. Bir de tamir masraflarından çekinirim, onun dışında şekli falan çok güzel araba bence. Bi tek şekli güzel zaten.

Daha az km'de, daha yeni model bir araç almanı öneririm. Sanayiyle kanka olursun.
  • roket adam  (19.08.20 00:26:01 ~ 00:36:43) 
şekli de olmayan daracık amaçsız bir araba. a3, golf daha iyi. ben sürüş keyfi, arkadan itiş istiyorum diyorsan zaten 1.18 bmw. gereksiz bir araç a serisi.


  • garavel  (19.08.20 00:46:32) 
Mercedes fetisi yoksa almayın.


  • lion de la Turquie  (19.08.20 02:04:59) 
şekli yok falan denmiş ama benim beğendim tek mercedes budur şekil itibariyle :d

2016 ya da 17'yi ofisten bir arkadaş o yıllarda almıştı 1-2 sefer 150-200 km'lik yol yaptık beraber. 1.91 boyum var arka tarafı da dahil olmak üzere yayla gibiydi.

ne dardı ne şekli kötüydü. full paket çok çok başarılıydı bana göre.
  • jugador  (19.08.20 10:43:02) 
a180 mercedes'in en ucuz serisi. aldığınızda mercedes kullanıyorum gibi bir beklentiye girerseniz büyük hayal kırıklığı yaşarsınız. standart c sınıfı bir hb araba. aynı bütçeye daha yüksek modelli farklı bir c hb bakardım ben olsam. ya da b veya bütçeye göre c suv.


  • reanarchy  (19.08.20 11:11:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.