[]

erkek arkadaşımın arama geçmişi

" femboy" kelimesini arttığını gördüm. arama motorunda değil, sosyal medya üzerinde aratmis, bilgi edinmek isteseydi googlelardi. heteroseksüel mi değil acaba bilemiyorum. daha önce böyle bir eğilimi olduğunu düşünmemistim. bundan heteroseksüeller de haz alabilir mi?? kafam karışık. siz yaşasaniz nasıl hissedersiniz bir heteroseksüel olarak?




 
bu nasıl iş diye düşünüp de bakmış olabilir. kendisine sorun


  • fezagezgini_4  (18.08.20 20:45:34) 
Ben de yazdim simdi ama google gorsellerden hicbir sey anlasikmiyor somut ornek gormek istemistir baya normal bence


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (18.08.20 21:17:24) 
femboy u ilk defa duydum bu ne diye aratmış olabilir


  • basond  (18.08.20 21:51:35) 
Kadınsı erkek işte arada ben de bakıyorum, heterospor


  • olaylar olaylar  (18.08.20 22:33:59) 
kendisine ne olduğunu sorup cevap almadıkça yapacağınız her çıkarım ilişkinize zarar verir. ben yıllarca 4chan gibi ortamlarda dolaştım birisi bilgisayarımı açıp neymiş lan bu diyip bir 4chan linkini açsa değil eşcinsel, insan olmadığımı bile düşünebilir lakin inanılmaz ufku açan güvenli şeyler de mevcut burada merakımdan takılıyorum.


  • nahtoderfahrung  (18.08.20 22:46:13 ~ 22:46:33) 
Anında ayrıl bacım. Bu erkek sana yaramaz. İnternette böyle şeyler aramak ne bileyim çok sıkıntı.

(Sen de bu iyiliğimi unutma kardeşim. Seni bi psikopattan kurtardım.)
  • pass  (19.08.20 01:07:17) 
kiz arkadasimin arattigim kelimeyi arastirip, sitelerde sordugunu ogrensem 2 dk durmazdim. bence de ayril, kurtar onu.


  • tunaktunaktun  (19.08.20 07:25:07) 
erkek arkadaşım dediğin adamın arama geçmişine ulaşabiliyor ama cinsel yöneliminden bihabersen, ayrıl coco. bu ne saçma iş


  • lcha  (19.08.20 09:41:53) 
erkek arkadaşının arama geçmişini kurcalama hakkını nereden aldın öncelikle, mahremiyet ihlali yapmışsın zaten başta, kocan da olsa mahremiyetine saygı duyman lazım, "senin özelin yok hepsi benim" diyen birini hatırlattın bana.


  • firemanjonny  (19.08.20 10:23:04) 
açık iletişim kurmalısınız karşılıklı. ben femboyu merak ettiğimi sevgilime söyleyemeyeceksem kime söyliycem? ha hiç paylaşmama hakkı da saklı, o ayrı.

sizin de bunu nasıl öğrendiğinizi bir kenara koyarsak (kurcalamıyorsunuzdur umuyorum ki), aynı şekilde kendisine sorabiliyor olmanız gerekir. ama yargılamadan, utandırmadan, suç yakalamışsınız gibi değil. zira haddiniz ve hakkınız değil bu sevgilisi olsanızda. böyle bir ilgi alanın varsa benimle paylaşmak ister misin, ben bu tarz konularda birbirimize açık olmamızı çok isterim gibi gibi. o zaman haz mı alıyor, sadece merak mı vesaire öğrenmiş olursunuz. diyorsanız ki haz almasını geçtim merak etmesi bile bana uymaz, o zaman burda da sormanız anlamsız bunu, sonuç belli zaten kafanızda.
  • Phoebe  (19.08.20 11:01:54) 
nahtoderfahrung +1

İnternet geçmişini bırak sadece geçmişte izlemiş olduğu porno videoları veya aratmış olduğu şeyleri taksaydık direk nüfusun %90 nı elenirdi partner adayı olarak.

Garip gelecek belki biliyorum ama femboy videolarını fotoğraflarını düzenli bile takip etmesi gerçek hayatta bunlara ilgi duyduğuna yeterli kanıt olmaz. Sadece saçma bir fantazi olabilir. Çok merak ediyorsanız kendisini sorgulayın. Ama rencide edici olmayın çünkü özel hayatına giren sizsiniz.
  • inte17  (19.08.20 11:24:28 ~ 19:25:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.