[]

dedeye internet icin yardim

selamlar,

dedemlerin evine internet baglatmak istiyoruz, binada hemen hemen her internet servis saglayicisi hizmet veriyor.

hiza cok ihtiyac yok, taahutsuz ve bir sorun ciktiginda hizli cozulecek sekilde hangi saglayiciyi / paketi onerirsiniz? turk.net - millenicom'da sorun cok sik cikiyormus ve sorun ciktiginda muhatap bulmak da zormus :/ o yuzden daha geleneksel saglayicilara bakmak istiyoruz.

 
bu ülkede her şey şans işi. Elektronik alırsın, şansına bozuk gelmeyebilir 10 sene kullanırsın, şansına 2 senede 3 kere servise yollarsın...

internet sağlayıcıları da aynı şey. Lokasyona göre, orada çalışan ekiplerin kalitesine ya da ruh haline göre internet kalitesi değişiyor. Komşulardan biraz belki öngörü alabilirsiniz ancak yine de dedenizin şansına kalıyor bence iş.

Tahahhütsüz olması nedeniyle, kendileriyle çok sorun yaşamış ve hala yaşıyor olsam da türknet'i öneririm. en kötü ihtimalle sıkıntısız iptal edersiniz.
  • susamli cubuk  (17.08.20 10:05:04) 
"turk.net - millenicom'da sorun cok sik cikiyormus"

Çok insan kullandığı için çok şikayet görüyorsunuz.

Şu anki durumda millenicom iyi gibi, geleneksel olacaksa Türk Telekom'dan vazgeçmeyin derim, ben kendim millenicom kullanıyorum ama ailem Türk Telekom'da ve öyle olmaya devam edecek çünkü bir sorunda direkt hizmet almak gerekiyor ve bunu Türk telekom'un kendisinden hizmet almadan çözmek pek mümkün değil.
  • atom karincanin torunu  (17.08.20 10:07:10) 
kanblonet duran kotali,16 mbps yeter sanirim en ucuz tarifelerden biri


  • kreatin  (17.08.20 10:57:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.