[]

ev kurma sorunları

iyi haftalar sevgili duyurucular.
pandemi, iş güç vb devamlı ertelediğimiz evlilik meselesini daha fazla ertelemeden nihakı kıyalım dedik. 1 2 aya imzayı atacağız gibi. bu süreçte normalde nişanlımın ailesinin evinde oturacaktık, ev küçük geldi onlara, başkasına da kiraya verdiler falan. şimdi onlar yazlık evlerine taşındılar temelli, yazlık ev de kışlık eve 40-45km kadar. şimdi ortalık kötü, elalemin evine kira ödeyeceğinize kışlık eve bir iki eşya alıp oturun, paranız cebinizde kalsın demeye başladılar. kız çalışmıyor şu an, bir yandan kira vermemek de mantıklı geliyor birikim avantajı ortada. siz nasıl yaklaşırsınız bu olaya. konum izmir bu arada



 
isterse 100km olsun mesafe, böyle bir şans varsa kullanmak lazım. Yalnız evlilik tehlikeli bir iştir, yarın bir gün "benim evimde oturuyorsun bik bik bik" deme ihtimalleri varsa kimseye gebe kalmamak lazım.


  • kimlanbu  (10.08.20 10:45:40) 
Uzun süreli kalmayacaksanız olur. El alem çok boş konuşur, damat bedavaya yaşıyor gibi laflar duyabilirsin ilerde.


  • kanlakarisikyagmur  (10.08.20 10:48:44) 
Ben istemezdim. Ayrı ev ayrı düzen daha mantıklı.


  • elorelia  (10.08.20 10:54:26) 
Eğer çok sık gelmeyeceklerse eve, arada bir işleri olunca, senede bir kaç sefer geleceklerse, gayet mantıklı. Kendinizi toparlar, belki bir ev alır, kendi evinize çıkarsınız.

Evin konumu vs. işinize yakınsa, çok ters bir tarafta değilse, çok güzel bir jest.


.
  • kartallar yuksek ucar  (10.08.20 10:58:29) 
Kızın ailesinin evi, kız çalışmadığı için evde olan o olacak, siz çalışıyormuşsunuz. Evde geçici süre kalırsınız zaten. Eve eşya alın, keyfinize göre oturun demişler. Sadece bir odayı kendi yaşam alanınıza göre çevirebilirsiniz, yatak odası takımı, çalışma masası, koltuk alabilirsiniz. Hem para biriktirirsiniz. Baktınız rahatsız oluyorsunuz, siz eve taşınınca sürekli gelip giden oluyor, o zaman taşınırsınız.


  • GoodMorningTeacher  (10.08.20 11:01:07) 
evlendikten sonra 1 yıl boyunca kira vermeden kayın validenin evinde kaldım. kendi evimi alıp ayrıldım.


  • zam sampiyonu domates  (10.08.20 12:41:49) 
bence aile ile olan ilişkinize bağlı, size bağlı. ilerde çocuk olur ailesi gelir eşiniz ben bu evden gitmek istemiyorum diyebilirmi? sonra siz o evde boğulabilirsiniz? kışın sanırım geri gelecekler o eve. bilmiyorum bunun gibi bir çok alternatif durum yazılabilir. benim kişisel görüşüm imkanınız varsa olabildiğince ailelerden bağımsız bir hayat kurmanız. ama maddi olarak uymuyorsa yapacak bir şey yok. X<2 sene sonra evinizi alıp gidebiliyorsanız geçici olarak kalınabilir. kısa zamanda hamilelik ve çocuk olursa gidemezsiniz bence.


  • morcivert  (10.08.20 15:15:24 ~ 15:16:53) 
hepinize vakir ayırıp düşüncelerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.

temelli yazlığa yerleşecekler, marinada tekneleri var bahane ile kışlık ev kapanıyor gibi. 2 3 ayda bir banka ıvır zıvır işleri olursa gelirler ancak.
  • kondansator  (10.08.20 15:42:15) 
tabi ki esya alıp oturun kışlık eve. Ayda 2000₺ dolar,altın alıp kenara atın. Güzel bir fırsat olur gelecek için.


  • gatherer  (11.08.20 14:47:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.