[]

Çevrenizde özel okula giden çocuğu olan veliler var mı?

çocuğunu özel okula gönderen veliler illaki haberdardır bu "okullar açılıp hemen kapatılacak. maksat özel okullar kazansın." söyleminden.

önümüzdeki eğitim-öğretim yılı için tercihleri değişti mi bu velilerin? en azından bu yıl devlet okuluna yönelme var mı?


 
Özel okula gönderen veliler de var, özel okulda ilkokul, anaokulu olan kişiler de var. Veliler kayıt yaptırdiklarini çünkü uzaktan da olsa özel okulların daha düzgün altyapı sistemleri olduğunu söylüyor.

Müdür olan da erkek arkadaşımın ablası; onların da ilkokul, ortaokul kayıtlarında sorun yokmuş; anaokulu kayıtları düşükmüş.
  • fraise  (09.08.20 16:49:28 ~ 16:53:33) 
Özel okulda devam ediyoruz.
Öğretmenler geçen karantina döneminde aksatmadan, canlı olarak derslerini yaptılar.
Yani öğretmenler ve okul kazancını hak etti. Yan gelip yatmadılar.
  • pro9it9is9  (09.08.20 17:00:02) 
daha bu sabah abime dedim. okullar açılmayacak kayıt yaptırdın mı diye. evet dedi. e paranı geri verirler mi diye sordum. kayıt sildirince bir kısmını geri veriyorlar dedi.
özel okullar dahil çocuklara öyle çok bir şey kattıklarını da düşünmüyorum zaten. hatta çocukları köreltiyor bile olabilirler.

  • turbo sadık  (09.08.20 17:11:35) 
Ben varım.

Her kafadan bir ses çıkıyor,herkesin bir düşüncesi var.çok aldırmıyorum açıkçası.böyle bir yönelimim olmadı.okula gidemediler ama home school sistemi güzel çalıştı.normal ders programlarına devam etti çocuklar.yaz tatili olmasına rağmen öğretmenleri çocukları boş bırakmadı.halen görüntülü görüşüp takviye yapıyor.arada rehberlik servisi arayıp konuşuyor.fazlasıyla ilgililer.

Kısaca bir değişiklik yok.hatta bundan sonra evden devam etseler bile bana uyar.
  • duptıs  (09.08.20 17:17:36) 
bildiğim kadarıyla örgün ve online eğitim için bahçeşehir hazırlık yapmış.
hangisini isterse veli..

  • janderzel zartanyan  (09.08.20 20:50:22) 
Tanidiklarim ozele devam ediyor.


  • taurina  (10.08.20 09:05:35) 
Çocuklarım özel okulda, orada devam edecekler. Büyük kızım zaten iyi bir liseye yerleştiği için oradan almak akıllıca olmaz. Küçük henüz 5. sınıfa geçti, ama en azından öğretmenleri takibini yapıyor. Ödevlerini biz de kontrol edip eksikleri konusunda öğretmenleri ile irtibata geçiyoruz. Böyle bir takibi devlet okulunda yapabileceğimizi sanmıyorum.
Anaokulu ayrı bir konu başlığı ama. O yaşta çocuğum olsa net göndermezdim.

  • SiyamkedisiZorro  (10.08.20 09:56:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.