[]

gizli kamera yardım

selam.

eve gizli kamera almayı düşünüyorum, böyle saat gibi dikkat çekmeyecek, uzun süre kayıt yapabilecek ve uzaktan istediğim zaman girip izleyebileceğim.

benim 1 dairem var, oturmuyorum, bir kaç eşya var içinde uzun zamandır boş, ayda yılda bir işim anadolu yakasına düşünce çok trafik varsa kaldığım bir ev, benim kuzenim bir kaç ay orada kaldı okulu nedeniyle, komşuyla arkadaş olmuş, ben hiçkimseyi tanımıyorum binada güvenlikler dahil.

kuzenimin bu arkadaşı bunu arayarak gece sabaha kadar gürültü olduğunu, bir kaç kez tekrarlandığını falan söylemiş, güvenliği aramış hatta, onlar da daireyi aramışlar telefonun sesini falan duydum, açıyorlar ama gürültüye devam ediyorlar falan demiş.

şimdi ortada 2 seçenek var.

1. binanın duvarları çok ince, ben kaldığım zaman da sağdan soldan baya gürültü geliyordu, bu kız başka daireden gelen sesi benim daireden geliyor sanmış olabilir, ama yatak odasının duvarıyla benim yatak odasının duvarı bitişik, yani o kadar salak olamaz.

2. güvenlikçiler benim bu evi çok nadir kullandığımı bildikleri için bir şekilde anahtar uydurup bu daireyi kullanıyor, eve hatun falan atıyorlar.

şimdi ben bu işten kıllandım, kamera bakmaya başladım, böyle saat gibi bir kamera lazım bana, evde internet var, kullanmıyorum öyle bağlı, elektrik falan her şey var, şimdi ben bu kamerayı bağlayacağım ve kuzenime, gürültü olduğu anda beni ara diyeceğim ve uzaktan kameraya bakacağım, eğer 2. seçenek doğruysa, gerekeni yapacağım adli makamları kullanarak, ama bence 1. seçenek geçerli.

bu nedenle bana böyle çok pahalı olmayan, evi gözetleyebileceğim bir kamera lazım, cevaplar için şimdiden teşekkürler.

 
  • nahtoderfahrung  (07.08.20 22:45:16) 
Kendi evinin içini gizli kamerayla izlemek niye suç olsun ki.

Olsa olsa gizli yaptığınız kayıt delil olarak kabul edilmeyebilir, zira kaydın delil sayılabilmesi için gizli olmaması gerekiyor. "Bu işyeri 24 saat kamera ile izlenmektedir" tabelaları, "görüşmelerimiz hizmet kalitesi için kaydedilmektedir" uyarıları hepnbu yüzden. Ama bunun da çözümü var. Görüntüyü tespit ettiğinizde kamerayı falan hiç karıştırmadan polisi yanınıza alır evi basarsınız, ebelerininkini tersten görürler.
  • kibritsuyu  (07.08.20 23:05:18) 
@kibritsuyu aynen, kameradan eğer evde birini görürsem direk polise gidip baskın yapıcam.


  • mkaya  (07.08.20 23:10:09) 
Bence gizli kamera yerine eve alarm sistemi kurun. Şifreyi de bilecek halleri yok, hadi anahtarı kopyaladılar da. Kuzeniniz de şifreyi arada değiştirir


  • Unde bach canim  (07.08.20 23:15:36) 
Girişe görülecek şekilde ip kamera koyun. Kapı her açıldığında size uyarı göndersin.

İnternet sürekli varsa en temizi bu. Gizli kameranın her türlüsüne karşıyım bak koskoca adamları ne hale sokuyor.
  • ozdek  (07.08.20 23:22:35) 
Kameralarda ayar var bölgeyi seçiyorsunuz uygulamada ..ordan geçen olursan bildirim geliyor telefona


  • kleider  (07.08.20 23:25:59) 
siz ne olduğunu anlamak değil birilerini basmak/canını yakmak istiyorsunuz daha çok. gürültü olduğu saat size haber verilsin gidin görün ne olduğunu tamam.


  • firemanjonny  (08.08.20 11:20:18) 
Durum bilgilendirmedi yaparsanız sevinirim. İlginç bir durum merak uyandırdı bende.


  • old possum  (08.08.20 11:29:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.