[]

Robot süpürge önerisi

Merhabalar. Robot süpürge almaya karar verdim, aslında xiaomi’nin moplu 1c modeline karar vermiştim ki kimisinin de “süpürgeye neden olumlu yorum yapıldığını anlamıyorum, kötü iade edicem” yorumlarını gördüm. Benim beklentim çalışma süresinin kısa olmaması, haritalama olması, moplu olması. Bütçem de yaklaşık 3500 tl. Kullanıp beğendiğiniz marka modeller var mı?

Bir de ek soru, amazon.de’den alışveriş yapanlar da süreçle ilgili bilgi verebilirlerse memnun olurum. Gümrük vergisini ve kargoyu ödeyerek daha ucuza gelebiliyormuş bazı ürünler anladığım kadarıyla


 
türkiyede 7000 tl ye satılırken gearbestten 4200 e roborock s5 max aldım. bu zamana kadar sahip olduğum en iyi eşya.

mopundan haritalamsından temizliğinden çok çok memnunum.

türkiyede de artık 4300-4400 civarına geliyor galiba, bütçenizi arttırabilirseniz çok öneriyorum.

gearbestten 15 günde geldi, 4200 ün içinde 1200 tl vergi ve 300 tl nakliye ücreti de var. gearbestten indirimli almıştık.
  • benaslinda  (07.08.20 09:52:46) 
Cevabınız için teşekkür ederim, o modele de bakacağım. Peki gümrük vergisini siteden siz mi seçtiniz hatırlıyor musunuz, yoksa otomatik bir şekilde ödeme aşamasında dahil oluyor mu?


  • ats  (07.08.20 09:56:56) 
Xiaomi Mijia Vacuum Mop Pro kullaniyorum. Supurme performansi oldukca etkili. Mopu da iyi ama zeminde inatci lekeler varsa cok fazla bir sey beklemeyin.


  • insanlik icin buyuk bir adim  (07.08.20 10:20:43) 
ürünü dhl ile gönderdiler. ürün türkiyeye girine dhl aradı, ürününüz geldi, gümrük vergisi bu kadar, kapıda mı ödemek istersiniz, kredi kartı ile mi dediler.

alırken gümrük vergisi sorulmadı. ürün geldikten sonra dhl söyledi.

ürünü alırken sadece ürün parası ve nakliyatı ödedim.
  • benaslinda  (07.08.20 10:30:41 ~ 10:30:55) 
Roborock s5 max’la xiaomi robot vacuum mop pro arasında sadece pil farkı var. Çevremde 4 kişi aldı hepsi de çok memnun, fiyatı 3100 tl.


  • ekaterina  (07.08.20 11:03:45) 
@ekaterina
Acaba bahsettiğiniz modeli link olarak ekleyebilir misiniz, baktığımda bilindik sitelerde aynı isimde farklı özellikteki modeller var. 1c, mi, mijia gibi

  • ats  (07.08.20 11:30:39) 
www.amazon.com.tr

3 gün önce 3100 tl'ye alındı bu çok ilginç. Diğer sitelerde 3350 falan yazmışlar.
  • ekaterina  (08.08.20 08:55:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.