[]

Düğün takısı sorusu

şu ürünü sipariş etmeyi planlıyorum da;
www.trendyol.com

açıklamada "Ürün yatırım amaçlı olarak kullanılamaz." diyor.
bütçem bu civarda olduğu için bunu takmayı düşündüm.dezavantajılı oluyorsa
200 tl de takabilirim.
sizin yorumunuz nedir? şimdiden teşekkürler cevaplar için.

 
Yarım gram tak.


  • ekaterina  (05.08.20 23:43:45) 
Bunu çeyrek taktı sansınlar amacı güden biri taksın ok. Ama sizin öyle bir niyetiniz yok anladığım kadarıyla yarım gram takın


  • cilekli pasta  (05.08.20 23:44:56) 
@cilekli pasta
yok öyle bi amacım.zaten samimi arkadaşız.şöyle bişey var da
www.trendyol.com
bunu nasıl takayım :)) delik falan yok altında :)

@Cesario 34 tl ye var kanki :)) işin kötü yanı ben galiba 3 sene önce bi arkadaşa takmıştım bunlardan(yani 180 tl ye linkte olanlardan çakma olanlardan değil :)
  • high hopes of the sozluk  (06.08.20 00:33:55 ~ 00:34:55) 
200 TL takın, insanlara iş çıkarmayın çakma çeyrek falan.


  • wish i could find a way to disappear  (06.08.20 00:36:27) 
@wish i could find a way to disappear

öbür linkteki nasıl??
  • high hopes of the sozluk  (06.08.20 00:39:02) 
İlki sahte bilezik takmak gibi birşey sanırım. İnşallah benim nikahimda biri bu hainliği yapmamıştır :D

Ya iki yüz TL zarfa koy ya da gram. Hala üzerine altın taktıran var mı ya, muhtemelen keseye atiyosundur. Altını kutusunda keseye at. Her iki durumda da adını yaz bence.
  • elorelia  (06.08.20 09:01:44) 
para takın hocam. bu tarz sahte işleri girmeyin ifşa olursanız çok beter. adam bunu bozdurmak istediğinde bu daha da düşecek. normal altın 22 ayar olur bu 14 ayar düşünün. bildiğiniz hile, yalan dolan bu. benim düğünüm olsa millet altın takmasa ben anlarım. kimseye de küsmem. durum belli, ekonomi şaha kalkmış nisan marttan, mayıs nisandan, haziran mayıstan daha iyi olmuş, alman hasedinden çatlıyor, abd zaten kapımızda köpek yani bu şartlarda kimseyi altın takmadı diye kınayamayız.


  • seyduna6687  (06.08.20 10:07:23) 
@elorelia benim gibi bilgisiz olanlar yapmış olabilir :) ada gerek yok ya samimi sayılırız, çocukluktan beri görüşürüz.

@seyduna6687 hocam çakallık değil yaptığım yani en azından benim düşündüğüm değildi.para takıcağıma böyle takı takayım diye düşünmüştüm.bozdurduğunda bu kadar zararda olduğunu bilseydim para takar geçerdim öncekilere de.
Galiba 2 düğünde taktım ben böyle biri çok umrumda değil de diğerine üzüldüm açıkçası :(
  • high hopes of the sozluk  (06.08.20 13:30:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.