önceki sorun içinhttps://www.eksiduyuru.com/duyuru/1434524/macbook-sorunuyavaşlama sorunu cpu kullanımı ile ilgiliymiş. etkinlik monitöründen baktım %85'e kadar çıkıyor cpu kullanımı. kernel task genel görevler içinmiş sanırım ve bilgisayarı ısıtacak işlemleri sınırlandırıyormuş. bunu sorunu nasıl ç
önceki sorun için
www.eksiduyuru.comyavaşlama sorunu cpu kullanımı ile ilgiliymiş. etkinlik monitöründen baktım %85'e kadar çıkıyor cpu kullanımı. kernel task genel görevler içinmiş sanırım ve bilgisayarı ısıtacak işlemleri sınırlandırıyormuş. bunu sorunu nasıl çözebilirim?
ilk 2 dakika cpu kullanımı düşük oluyor ve kasmıyor ama 2 dakika sonra ne oluyorsa %85'e kadar çıkıyor. etkinlik monitörünün resimlerini ekledim.
bir de şunu farkettim. su döküldüğü için yan sanayi batarya taktım. bataryayı tamamen sökünce sürekli kasıyor. sadece ilk 2 dakikadan sonra değil. eğer bataryayı takarsam ilk 2 dakikadan sonra kasıyor. batarya ile ilgili olabilir mi?
fanlarda bir sorun olabilir mi? hafif bir hırıltı geliyor fanlardan. termal macunu falan yenilesem mi diyorum. çok zor olur mu sökmek?
ya da uğraşmayıp servise mi göndersem? garantisi kalmadı zaten. ama baya eski model olduğu için yaparlar mı bilmiyorum. bir de yetkili servislere pek güvenmiyorum.