[]

Muharrem Ince parti kursa oy verir misiniz?

Sizce kurmalı mi?




 
2 hayırla uğurluyoruz muharrem beyi.


  • seyduna6687  (02.08.20 22:56:03) 
Saka mi bu ya? Gerekirse Davutoglu, Babacan ile ittifaktan bahsedilirken bunun yaptigi oylari bolmekten baska bir sey olmaz. Arti sarayin istedigi rakip tam Ince. Adami cozduler bir kere. Ince laf sokmayi, altta kalmamayi sever, AKP isi polemik siyasetine cevirecek gene, adam degilsin, serefsizsin, icki ictin, diploman yok muhhabbeti AKPnin istedigi sey. Ayasofya, basortusu, 15 temmuz gerizekali muhabbeti ile secimi almayi dusunuyorlar kapasiteleri o kadar. Ince o oyuna gelecek, onlarin seviyesine inecek, polemik siyasetine cekilecek.

Imamoglu, Mansur Yavastan biri olursa, bunlarin seviyesine inmez, icraat konusalim, ekonomi konusalima donecek is. Iste orda AKP bitti zaten, topluma soyleyecek hic birseyi kalmadi
  • neck_and_neck  (02.08.20 23:03:08) 
3 hayır


  • blackpen  (02.08.20 23:03:37) 
Hayır, vermem. Kurmak isterse kursun tabii de benim için o cumhurbaşkanlığı seçimlerinin olduğu gün muharrem ince bitti.


  • fraise  (02.08.20 23:03:43 ~ 23:04:41) 
Hobi olarak yine kursun.


  • aks-i endaz  (02.08.20 23:27:34) 
Neck_and_neck +sonsuz

Rte’nin en iyi bildiği şey tartışmayı kendi tarafına çektikten sonra başlıyor. Mansur yavaş 1 saniye bile düşmedi o tongaya. İmamoğlu’da.

A haber’de haftada 2-3 gün haberi yapılan adamdan ne bekliyorsunuz? Yapmayın etmeyin
  • avatar is back  (02.08.20 23:39:13) 
Vermem kankacim. İlla bağıran çağıran reise oy vereceksem gerçek reise oy veririm. Benim artık kafam almıyor bağıran çağıran adamı. Bağıran adama oy vermem. Kafam kaldırmıyor.


  • allah yazdiysa bozsun  (02.08.20 23:45:00) 
Bazı başarılı siyasetçiler parti kurmak isterken siyaset sahnesinden siloniyorlar. Emine Ülker Tarhan mesela. Bir diğer zarar da potansiyel oyları boliyorlar. Muharrem ince ye oy verecek on kişinin yedisi CHP.ye verirdi o olmazsa. Akp nin en büyük rakibi.

Velhasıl ayrı bir parti kurarsa milletin değil. Akp.nin çıkarları gozetilmis olur.
  • biseysorcaktim  (02.08.20 23:58:12) 
kesinlikle vermem.


  • trajikomix  (03.08.20 00:15:53) 
kurmamalı ama kılıçdar'dan daha başarılı olduğunu düşünüyorum.


  • owaki  (03.08.20 00:18:48) 
Artik oy vermek stratejik bir olay. Siyasi gorusunuze gore degil matematik yaparak oy vermelisiniz malum sahsin gitmesi icin. Dolayisiyla vermem


  • oscar  (03.08.20 02:00:35) 
Oylar bolunmemeli. Bu soylemin daha neyini elestiriyorsunuz?
Tum muhalefet bir araya gelip tek bir aday cikarmali.
Durum ciddi.
Ulke diktatorlugun eline dusmus. Sosyal medya yasaklaniyor, yarin eksi de kapatilir, hilafet cagrilari geliyor, gazeteciler hapiste. Yetmez ama evetci libos zihniyetine gore oylar bolunmememli soylemi yanlismis. Tamam o zaman yarin obur gun cumaya gitmedin, umreye gitmedin diye isten kovulunca aglama, kuran kurslarinda ders kitaplarinda RTEnin hayatini cocuklarina okutursun, hocaefendi bilmemkim el opmeye icazet alamaya gidersin gidersin bilmem nerelere
  • speedy  (03.08.20 02:01:53) 
No, we have some trust issue. Oy vermem.


  • epistemic_regress  (03.08.20 03:21:03) 
Muharrem bizimle değilsin canım


  • photo85  (03.08.20 03:46:53) 
5 oyum olsa birini vermem.


  • microfiction  (03.08.20 06:36:45) 
kk, kendi mezhebini çok kötü temsil ediyor.Ben de bir aleviyim, bizim köyde de hiç sevilmez. Sebebi de eski bir chpli vekilin dediği gibi dinsel teşkilatlandırma yapması. İnsanlar alevilerden nefret etmeye devam edecek. Bu adam dışında soldan herhangi birine veririm, ince gelsin, ona veririm. İnceyi harcayan Chp, KK tıpkı özgür öztürkü karcadığı gibi. Farklı sese tahammülleri yok, bu parti destekçilerinin de yok. Hemen mesajla hakarete başlıyorlar. Belki bu cevabım bile silinir.


  • banacevaplazım  (03.08.20 08:38:09) 
Vermem. Ancak parti kurumasının faydalı olacağı görüşündeyim. Başkanlık sistemi nedeniyle artık oy bölme gibi bir şey sol siyaset için bence gerekli hale geldi. Neden? Eğer rte'nin karşısına tek çatı adayı çıkarsa ilk turda rte seçimi kazanıyor. Ancak her görüşün kendi adayı olursa oylar bölünse de kimse aday küskünlüğü yapmayacak ve kendi adayına oy verecek. Böylece seçim ikinci tura kalacak. Bu kez ikinci tura kalamayan adayın seçmenleri kalan muhalif adaya yönelecek (en azından bir bölümü) çünkü kendi partisine küsmemiş olacak ve o partinin işaret ettiği kişiye oy verecek.

Şahsi fikrim İmamoğlu ile Yavaş arasında bir kararsızlık var ise her ikisini de aday göstermeli CHP. Çünkü örneğin Yavaş aday gösterilmedi diye İmamoğlu'na oy vermeyecek insanlar var. İlk turda herkes kendi adayına oy verir. Böylece CHP adına bir iç seçim yapılmış gibi de olur. İkinci tura kalırsa kalmayan adayın seçmenleri kalana yönelecektir.
  • himmet dayi  (03.08.20 08:45:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.