[]

Tek başına kafa dinlemek için tatile giden kadınlar

Nereye gidiyorsunuz? Nelere dikkat ediyorsunuz? Ben tek geceliğine bir yere gideyim; gündüz imkan varsa bir denize girip çıkayım, yürüyüş yapayım. Akşam da kitap okuyup biraz kendim ile başbasa kalayım istiyorum ama daha önce hiç gitmediğim için çekiniyorum.

İstanbul yakınlarında nereye gideyim? Şu anda Avrupa ulkelerinden birindeyim de deniz yok bizim burda. O yüzden Türkiye'ye gidince bakayım dedim ama denizi es geçip burda gitmem daha mı güvenli olur ki? Corona riski iki yerde de ayni zaten sanırım. Teşekkür ederim şimdiden herkese.


 
disclaimer: bu ulkede pınar gultekın cinayetinden sonra 34 kadın daha öldürüldü. bence imkanınız var ise türkiyede tatil yapmayın.

çanakkalede gökçeadayı tercih edin derim. çok kalabalık olmuyor.
  • charlotte blanc  (02.08.20 15:49:09) 
Bi arkadaşım bunun için marmara adasına gidiyor fakat bu sene gecelik fiyatların çok arttığını söyledi


  • freebird5406_2  (02.08.20 15:49:37) 
Tanıdığım kadınlardan hareketle söylüyorum: Tekirdağ, Yalova, Riva.

Buralara gidiyorlar. Sadece 1 tanesi 5 yıldızlı otelde kalarak seyahat ediyor. Zaten altı pansiyon gibi yerleri ben erkek olarak dahi güvenli bulmam. Ha yinede gözü dört açmak lazım.

Diğerlerinin evleri var. Şu ana kadar hiçbirinden şikayet duymadım.

İzmir (Kordon) ve Muğla (Fethiye, Akbük) tarafına düzenli gidenler ve Çanakkale'ye de (Assos Gökçeada). Buralara giden daha fazla siz İstanbul dediniz diye yukarıdakileri söyledim ama buralar daha güzel yani tercih ederseniz.

Bitmediğini biliyorum, bittiyse ekler diğer arkadaşlar: Corona sebepli geldiğinizde 14 gün karantina sorunu var bunu atlamayın.
  • baldan kaymak  (02.08.20 15:50:05 ~ 15:50:34) 
istanbul'a yakın sayılmaz ama en son dikili/bademli'ye gittim. yakın (izmir'de olduğum için seçenek çok) ve yolu kolay yerlere bakıyorum. çadırım ve kamp malzemelerim zaten hep bagajda duruyor. tesis olan yerlerde kamp atıyorum. önceden giden bilen varsa diye tesisi soruşturuyorum. koronaya çok takılmıyorum, güvenlik konusunda da bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. değerli olabilecek şeyleri bagajda bırakıyorum. ufak bir çantaya 20-30 tl para, telefon ve araba anahtarını koyup yanıma alıyorum. istanbul yakınlarında yer önerim yok ama hiç çekinme, çok da keyifli oluyor. denize de girebilirsin niye girmeyesin.


  • pati  (02.08.20 15:51:41) 
Baldan kaymak, ben zaten turkiye'de yaşıyorum normalde, şu anda ailemin yanindayim. Karantina benim bulunduğum ülke için yok şu anda dönüşte ama ben ilk 10-15 gün çıkmayacagim yine de tabii.

Freebird, marmara adasina iki sene once gittik de pek sevmedim ben ya.
  • fraise  (02.08.20 15:52:54 ~ 15:53:47) 
Avrupa'da çok güzel yerler var, deniz olmasa da yakınlarda göl vs. kesin vardır diye düşünüyorum neden bekleyesin ki? Bir gün orada git sonra gelince bir gün de burada gidersin.


  • ekaterina  (02.08.20 17:02:30) 
Kırklareli - İğneada.


  • derleme  (03.08.20 10:22:39) 
istanbul yakını değil ama dediğiniz konsept için antalya çıralı çok uygun bence


  • iwillsee  (03.08.20 13:21:15) 
Denizi es geçip orada gidin. Deniz tatili corona stresiyle çok zevkli geçecek bir seçenek değil bence bu sene.

Hatta nerede olduğunuzu yazın, Avrupa'da yaşayan bir ton duyurucu var, kesin iyi öneriler çıkar.

Avrupa'nın birçok yerinde manastırların otel gibi ayrı binaları var, misafir kabul ediyorlar. Doğanın en güzel yerlerinde oluyor genelde manastırlar. Yemekli de oluyorlar hatta. Tavsiye ederim, çok güzel kafa dinler, hiç kimse tarafından rahatsız edilmez ve doğanın tadını çıkartırsınız.
  • buf-e kür  (03.08.20 13:29:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.