[]

bu projeler nasıl

torkame5.com 2+1 1milyon -1 yıl ödemesiz 1 yıl sonra teslim

emlakkonutbizimmahalle.com 3+1 1 milyon 2 yıl ödemesiz 3 yıl sonra teslim

Nasıl projeler peşinat ikisine de 100 bin civarı ödeniyo geri aylık taksitleri 9 -10 bin bandında 0.64 faiz oranı :(

 
Abi bizim mahalleyi bilmem ama TORKAM a o parayı vereceğine çık boğaz köprüsünden 1 milyonu at fakir fukaraya daha iyi.

Abi e-5 kenarına, Sefaköy gibi bi yere, metrobüs dibine 1 milyon verilir mi gözünüzü seveyim. Bi gidin görün yeri, şeklen semalen güzeldir ama allah aşkına e-5 dibi ya e-5 dibi.

Ben torkam e-5 e 2 metrobüs durağı uzaklıkta oturuyorum ve mahalleli olarak bu yere kim bu parayı veriyor ulan diye çok merak ediyoruz. Hatta çiçek çukulata alıp madalya falan takacağız oturanlara :D

Bir diğer madalya takacağımız kişilerde Blue Lake'Te oturanlar.

Dediğim gibi evler, peyzaj avm si falanı filanı tabi ki güzeldir o konuda bişey demiyorum bok atmıyorum, benim söylediğim şey 1 milyon verip sefaköy metrobüste e-5 dibinde oturmak. Allah akıl fikir versin insanlara
  • paramolacak  (29.07.20 11:07:02) 
paramolacak+1. Sefaköy'e o kadar para akıtılır mı deli misin? 1 milyona Levent'te Şişli'de iyi kötü bir yer bulunur.


  • dougsampson  (29.07.20 11:22:51) 
Rezidans konseptli yapılardan hoşlanmasam da tercih meselesidir. Ben size gördüğüm artı ve eksileri yazayım. İlk projenin 2+1 daire örneğinde piyesler küçük. Proje e5 kenarında olduğu ve zemin katları ticariolduğu için muhtemelen inanılmaz bir gürültü sorunu yaşayacaksınız. Seçecekseniz en azından avluya bakan daireleri tercih edin.

İkinci projede 3+1 dairenin plan çözümü ve piyes ölçüleri ise daha başarılı.Daha sessiz bir konsept ve konumda. Burada konum, beklentileriniz, alım gücünüz devreye giriyor.
  • glavina  (29.07.20 11:31:49) 
Paranızı çöpe atmak için çok ideal fırsatlar. Sırf büyük site içersinde diye fiyatları bu kadar gereksiz pahalı. Evlerin konumları çok kötü. Zeminlerinde iyi yerde olduğunu söylemek doğru olmaz. Bu tip sitelerde ev satın almak pek mantıklı değil. Kiraya çıkılsa daha iyi olur.


  • GoodMorningTeacher  (29.07.20 11:31:51) 
hocam 1 milyonluk evleri algı ile normal hale getirdiler kanmayın. bence işinize yakın bir yerde daha uygun fiyata bir ev bakın.


  • morcivert  (29.07.20 13:12:35) 
sahibindene bakın sıfır evler o kadar ucuz değil.Bir de birincisi için ofis olarak düsünülüyor .


  • lawyerk34  (29.07.20 13:21:23) 
yatırım için torkam iyidir, dükkanları kapış kapış gidiyor. klasik avm dükkanlarının üstünde markalar alım yapıyor. normalde avmler mağaza satmaz o yüzden mağazalar tercih ediyor burayı. sonuçta bu tip konseptlerdeki evler her zaman ++ değerleniyor. ofis vs için düşüyorsanız idealdir. bu arada her iki proje için de fiyat da indirim yaptırırım


  • radikalherif  (29.07.20 14:53:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.