[]

Bilgisayar nasil cope atilir?

Evde atil durumda bi bilgisayar var.
Masaustu.
2 sorum var.

Nasil atilir bu, konteynira konulur mu?
Ayrica birinin kullanmasini da istemiyorum sonrasinda. Bilgisayar bozuk, acamiyorum su an ama yapilsa tonla da fotografim var icinde :(

 
hard diskini söküp bağışlayabilirsiniz. sökmesi basit. youtubedan izlerseniz 1 dkda yaparsınız. yaptırmayı niye denemiyorsunuz?


  • glamdr1ng  (16.07.20 22:30:44) 
Harddiski sökün çöp konteynerinin yanına koyun. Muhtemelen bir eskici hurdacı alacaktır. Harddiski de bir kablo veya kutu alarak kullanabilirsiniz, gözfen çıkarsıysanız da sağlam bir şekilde imha edin, başka ellere geçmesin fotoğraflarınız.


  • Arthur Dayne  (16.07.20 22:32:13) 
Tegv e bağışla.


  • duptıs  (16.07.20 23:12:02) 
HD'yi sok. Eger atacaksan matkap ile delmeden yani kullanilmaz konuma getirmeden atma, ya da harici HD'ye cevirebilirsin. Kasayi bagisla, birilerinin mutlaka isine yarar.


  • cooperr  (17.07.20 00:32:39) 
çöpün yanına koy 5 dakikada gider kasa.ama hardisk sök ve elde tut.


  • jamswety  (17.07.20 01:46:32) 
hayret kimse söylememiş, harddiski sök.


  • veritaslibertas  (17.07.20 09:00:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.