[]

Yüz temizleme cihazları

>>> Tam olarak ne işe yarıyor bu aletler? Bu ara baya popüler oldu. Aramızda kullanan var mı? Yüzümü sadece duş alırken dove sabunla yıkayan bir insanım yıllardır. Tek bir yüz temizleme ürünü ve bu aletle halledeceksem olayı, alabilirim.


Bu cihazla birlikte bir ürün kullanmak gerekiyor sanırım dimi? Yüz temizleme jeli vb.

Foreo filan alamam çok pahalı da xiaomiyi gözüme kestirdim aşagıdaki. Kullananlar varsa yorumları çok makbule geçer.


www.hepsiburada.com

 
Ben inface için araştırırken buna çok denk geldim,genel olarak işe yarayan bir alet olduğu yönünde bütün yorumlar.


  • duptıs  (11.07.20 20:18:22) 
Bende inface var. Bazen jel ile bazen dermalogica'nin peeling ile uyguluyorum. Son zamanlarda the ordinary'nin hyaluronic acid ve niacinamid'ini kullaniyorum. Esim cildimin cok fark ettigini soyledi. Gozeneklerm kuculmus. Ben de cildimin daha parlak oldugunu goruyorum. Hulasa, ben memnunum inface'ten. Tavsiye ederim.


  • marcelorios  (11.07.20 20:51:54) 
Bir de ekleme yapayim. Inface, xiaomi'nin urunu degil galiba. Xiaomi'nin sitesinde oyle bir urun yoktu. Ucuz yollu muadilleri de var inface'in. Teknoloji ayni. Fazla para vermek istemezsenin onlardan da alabilirsiniz.


  • marcelorios  (11.07.20 20:53:43) 
@marcelorios

Teşekkürler yanıtınız için. Araştırdığım sitelerde inface modeli hep Xiaomiye ait. Sizinki farklı mı acaba?
  • ırene adler  (11.07.20 21:20:26) 
Sorudan bagimsiz inface xiaomi nin. Mi store da satiliyor magazada. Bir foreo degil ama foreo cok pahali oldugu icin xiaomi alinabilir.


  • hindistan cevizi  (11.07.20 22:10:27) 
Ben minisodan almıştım, ben de memnunum. Yüz temizleme jeli ile kullanıyorum.


  • nickyazmaksartmibulamadim  (11.07.20 22:19:15) 
Aldım pişmanım kullanmayı beceremedim sanırım. Bende damar çatlaması yaptı


  • kestane gürgen palamut  (11.07.20 22:48:23) 
Trendyoldaki luna cakmasından aldım tavsiye üzerine. Muazzam memnunum. Sürekli yüzümü yıkayasım var. Cildimi cok daha temiz hissediyorum. Yüz yogasında gösterilen yönlere doğru kullanıyorum.

Hayatımın en harika yüz temizleme ürününü de cok tavsiye edilen kore markası misshadan aldım. Bu arada yüz kremimi de yine bu aletle sürüyorum.

Cok düzenli kozmetik kullanamayan, üşenen bir insan olduğum için zevkli hale getirdi diyebilirim.
  • hushhush  (11.07.20 23:11:42) 
Çok gereksiz bir alet.Olmasa da olur diyebilirim.
Aldıktan 1 hafta sonra kenara attım.

  • Fiyu  (11.07.20 23:31:00) 
O alet yerine yüz kesesini tavsiye ederim sebebi ; bu aleti kullanınca cildim ekstra yağ üretmeye başladı ve sivilce çıkarttı.


  • madurumdamadurum  (11.07.20 23:58:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.