[]

İkinci kez covid geçiriyor olabilir miyim?

Salgın ilk başladığında sağ kulağım şişmişti. Sağlık ocağına gittim, "Covid kulağa da vuruyor, antibiyotikler işe yaramazsa, durumunuz kötüleşirse, yüksek ateş başlarsa mutlaka tam teşekküllü bir hastaneye gidin" dediler. İltihap ilaçlarla geçti. Fakat son bir haftadir aynı kulağım tekrar şişmeye başladı. Aklıma covidden başka bir şey gelmiyor. Bir insan iki ayda iki kez kulak iltihabı geçirebilir mi başka türlü?




 
İlki tam olarak geçmemişse, ilaç kullanımın yarı kalmışsa veya yetersiz gelmişse olabilir. (Covid için demiyorum bunu tabii.)


  • pass  (07.07.20 03:21:42 ~ 03:27:45) 
Covid olma olasılığı düşük.


  • pro9it9is9  (07.07.20 07:26:31) 
Kulak zarı yırtılması ve iltihabı için babam tam 3 ay antibiyorik kullandı kesintisiz. Kbb ye görünürseniz çok iyi olur.


  • nick konusunda kararsizim  (07.07.20 08:31:11) 
1.de covid olduğunu nereden çıkardın ki? Kbbye git


  • glamdr1ng  (07.07.20 09:03:05) 
@glam: doktor söyledi, olabilirmiş. Bendeki belirtisi bu mu diye düşündüm ben de.


  • epistemic_regress  (07.07.20 12:11:57) 
1- kulak iltihabım bir kaç kez tekrarladı. Başka tekrarlayanları da gördüm.
2- test ve röntgen olmadan covid oldum demek de oldukça anlamsızdır.

KBB'ye görünün bence de.
  • cursor  (07.07.20 14:43:28) 
Oldum demedim zaten, çevrenizde böyle bir vakaya şahit olmussunuzdur belki diye merak ettim. KBB randevumu bekliyorum.


  • epistemic_regress  (07.07.20 15:28:23) 
antibiyotik tedavisi işe yaradıysa covid değildir zaten. anibiyotik bakteriyel kaynaklı hastalıkların tedavisinde kullanılır, sars-cov 2 bildiğiniz gibi bir virüs.

iltihap tam olarak temizlenmediyse 2.defa geçirebilirsiniz. ben de benzer şekilde bağdemcik iltihabını arka arkaya geçirdim yakın zamanda. ilk antibiyotik tedavim etkili olmuştu ancak yetersizmiş sanırım, sonrasında 2 kez nüksetti.
  • not sure if serious  (08.07.20 00:19:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.