[]

Kargonun başkasına ürün teslim etmesi

Böyle bir durumda ne yapmak gerekir? Sipariş 2 temmuzda teslim edildi gözüküyor işlem yapmak için geç kalmamışımdır umarım.

Kargo takibi kısmında sürat kargo yazıyor tabi ki. Mayısta da buna benzer bir duyuru açmıştım
www.eksiduyuru.com

Farklı satıcıdan alıyorum belki başka kargo şirketine verir diye, bingo, yine sürat! Bu hepsiburada'da satıcıyla da konuşamıyorsunuz ayrıca. Satın alırken satıcıya mesaj yollayabildiğimiz siteler hangileridir? "YALVARIRIM SÜRAT KARGO'DAN YOLLAMAYIN!" yazmak istiyorum.

 
Başkasının kargosunu teslim alan kişiye ulaşmanız gerekiyor. Kargoyu teslim eden şubeyi aradığınızda kargoyu kimin teslim aldığını öğrenebilirsiniz. İsim soyisim, telefon, adres bilgisi veriyorlar.

Eğer evinize yakınsa gönderici kargo şubesine gidip durumu anlatın. Gitsinler kargoyu alsınlar, size teslim etsinler. Uzaksa müşteri hizmetlerine ve alakalı şubelere durumu anlatın.

Geçtiğimiz ay aynı olay, yurtiçi kargo ile başıma gelmişti. Şubeden ürünü teslim alan kişinin adresini alıp kapısına gitmiştim, ama bize çok yakındı adres aynı cadde üzerindeydiler. Kargo firması kadar başkasının kargosunu teslim alanlara da kızıyorum.
  • GoodMorningTeacher  (05.07.20 18:19:33) 
Başkasına teslim edilmemiş olabilir. Kendileri işaretlşyorlar sistemden öyle. Sebebini anlamadım


  • glamdr1ng  (05.07.20 18:51:10) 
Surat Kargo bana da yaptı aynısını. Mikro İkitelli şubeye gittim. Kayıp kargolara öyle yapıyoruz dedi açık açık.

Sokrates dergi idi aldığım hemen yenisini yolladılar sıkıntısız da. Surat sıkıntı :(
  • patates  (05.07.20 22:36:42) 
Benimde bir kargo başkasına teslim edilmişti. (bu arada başkasına teslim edildi yazılıp kimseye teslim edilmediği de oldu).

alan amca satıcıyı aramıs benim numaramı almış arayıp duruyor beni. tanımadığım numaraları açmam genelde.hoş tanıdığım numaraları da açmam orası ayrı.
satıcı beni aradı. herkes işini adam gibi yapsın dedim ben gidip almadım o amcadan. sözde kargo gidip amcadan alıp bana teslim edecekti. daha sonra kargo firması alıp bayiden teslim edecekti bana. iş inada bindi bayiden almam dedim. adamlar da almamış zaten. amca iki gün sonra tekrar aramış atıyorum çöpe diye atsın dedim bende.
satıcıya da dedim normal geliyor mu bu olanlar size diye? belki dedim +18 ürün aldım.

firma ürünün yenisini yollamıştı bana.

n11 de mesaj var satıcıya.
  • ketcapli dondurma  (06.07.20 08:24:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.