[]

Sürat kargo gönderi takibi yapamama

hepsiburada'dan alışveriş yaptım, satıcı ürünü sürat kargoyla gönderiyor. Gönderi takibine basıyorum sayfa açılmıyor, takip numarasını göremiyorum haliyle. Sipariş iptal edeyim diyorum, "Ürün size ulaştığında iade talebi oluşturabilirsiniz.
Dilerseniz kargo firması teslimata geldiğinde ürünü kabul etmeyerek direkt iade edilmesini sağlayabilirsiniz." diyor. İyi de ne zaman geleceği belli değil zaten ürünün? Ne yapayım bilemedim. Adamlar zorla şubeye getirtmeye çalışıyorlar inanılır gibi değil.



 
Hocam dün takibini yapabildigim siparişim bugün bende de görünmüyor galiba bir problem var sistemlerinde. Zaten berbat durumda kargoların hali. Yarın tekrar kontrol edeceğim takip no ile.


  • karacigerim vur kadehlere  (17.05.20 15:09:07) 
Surat Kargo çok kotu calisiyor. 23 Nisan tatiline denk gelen hafta 20 gune yakin surdu bir kargo almam. Pandemiden once de son derece kotu calisiyorlardi zaten. Sordugumuz zaman elimizden gelen bu, genel merkeze şikayet bildirin ki anlasınlar durumu diyorlar. Şube calisanlari da hayatlarından bezmiş durumda. Firmanın yonetimle alakali sorunlari var anladigim kadarıyla. Ama genelde kargolar geliyor bir sekilde. Ben Surat Kargo ile calisan gondericiden almamaya calisiyorum artik.


  • pass  (17.05.20 15:30:38 ~ 15:31:03) 
sürat kargo ambarcılık yapan bir firmayı. yani eşşekten at olmaz. sürat kargo ambarcılık kafasıyla kargoculuğa devam ediyor. kargoyu sisteme girmeleri bile lütuf.


  • mikahakkinen  (17.05.20 16:21:38 ~ 18.05.20 18:28:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.