[]

Dışarı çıkma takılma işleri

Selam,

Kontrollü sosyal hayata karıştınız mı? Cafe, restoran oturmalı takılmalar yapıyor musunuz dışarda eş dost arkadaşla?

Ben hala sadece işe gitme, markete gitme ve dışarda koşu dışında bir aktivite yapmıyorum. Ama merak ettim, benim gibi direten var mı hala böyle?

 
Mekanlara gitmiyorum. Arkadaşlarla parkta buluşuyoruz, açık havada. Dışarıda yürümek ve markete gitmek dışında evdeyim.


  • fotrsapka  (02.07.20 18:23:59) 
Geçen işteki arkadaşlarla öğle yemeğine gittik. nöbetleşe gidiyoruz işe de.

Yarın da üniden eski arkadaşlarla buluşacağız. onun dışında sosyal hayata karışmadım. ama karışasım var yavaş yavaş. kontrollü bir şekilde. 23 marttan beri evde tek başıma yaşadığımı düşünce
  • ceketimi alip cikcam  (02.07.20 18:27:56) 
Hiç çıkmıyorum millet kafayı yemiş gibi dışarıda


  • garavel  (02.07.20 18:42:14) 
Evden işe, işten eve.
Çünkü dışarıda kontrollü hayat falan yok. Ne maske ne de mesafe...
İpini koparan sokakta.
  • pro9it9is9  (02.07.20 18:59:12) 
haziran ayı başından beri öğle yemeklerine dışarı çıkıyorum. mekanlara gidiyorum. açık alan tercih ediyorum.

arkadaşlarla buluşuyoruz. evde vakit geçiriyoruz.
  • antikadimag  (02.07.20 19:00:41) 
Hayvan gibi seks yapıyorum.


  • kickboxer  (02.07.20 19:07:52) 
Birkaç hafta önce yurtdışına geldim ben; burda maske takan insan sayısı bir elin parmaklarini geçmez. Sosyal mesafe filan zaten yok, tüm yaşlılar bile disarda. Bahsettiğim ülke de Avrupanın göbeğindeki, medeniyet besigi denilen ulkelerden biri. Vaka sayısı da giderek arıyor yine. O yüzden pek çıkmamaya çalışıyorum.

Turkiye'de biz kahve filan alıp açık havada dışarda oturduk bir iki kere.

Yine de burayı görünce Turkiye'de en azından markette filan maske zorunluluğu var diye şükrettim açıkçası.
  • fraise  (02.07.20 19:58:19) 
Ben çıkıyorum ama toplu taşıma kullanmaktan imtina ediyorum. Taksi kullanıyorum mecburen.
Açık alanlarda cafede falan oturdum öğlen yemekleri hep dışarıda zaten. Ama maske kullanımına el hijyenine vs dikkat ediyorum. Eve gelir gelmez üsttekiler kirliye duş alınıyor ve her şey dezenfekte ediliyor.

  • Kediyi üzdün  (02.07.20 20:20:49) 
ben de bir kaç defa cafede falan oturdum ama bahçeli yerlerde, dışarıda.


  • euteamo  (02.07.20 22:29:25) 
Üç buçuk aydır market dışında bir yere gitmiyorum. İki kere işe, bir kere de dişçiye gitmek zorunda kaldım. İşe giderken sıtarbakstan bir soğuk kahve alayım da içim ferahlasın dedim, kahveyi alıp çıkana kadar stres yaşadım.

Bu hafta sonu aylardır görmediğim ve Eylül ayına kadar da bir daha göremeyeceğim bir arkadaşımla dışarıda buluşacağız. Aşırı gerginim. Umarım gideceğimiz restoran çok kalabalık olmaz.
  • wish i could find a way to disappear  (02.07.20 23:44:42) 
Her şeyi yapıyorum. Yasak kalksa maske de takmayı bırakırım.


  • catch the arrow  (03.07.20 03:10:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.