[]

gizli mobbing midir?

merhaba. yöneticim tüm ekibe davrandığı gibi bana davranmıyor. örneğin herkesle birebir görüşme yaparken bana bu daveti iletmemesi, genel olarak iletişim kurmaktan imtina etmesi gibi şeyler. konuştuğunda tatlı tatlı konuşur seninle ama en son yapılanlar beni gözden çıkardığını gösterdi. siz böyle durumlarda olduğunuzda umursuyor musunuz ben çok mu abartmıyorum?




 
hakkimi yedirmem, gozden cikardiysa da alttan almanin bir mantigi yok. madem gozden cikardi, gayet gidip long story short anlat benimle olan derdini diyebilirsiniz.

yok ben yuz goz olmam diyorsan sirkette duzgun bir sirketse, ik ya soracan neden ben degerlendirilme daveti almadim, sistemde bir sikinti mi var? gorusmeler iki rounda mi bolundu diye agiz arayip nabiz yoklayacaksiniz.

bu sizin husnu kuruntunuz mu ondan emin olun once.
  • cairo  (29.06.20 11:53:02) 
Gidin konuşun gözden çıkartılmış bir personel olduğunuzu düşünüyorsanız ezik ezik çalışmaya devam etmeyin bu daha fazla baskı kurulmasına neden olur üstünüzde. Kapısını çalın konuşabilir miyiz diyin şüphenizden bahsedin delikanlı biriyse ve gerçekten dediğin gibi mobbing yapıyorsa nedenini söyler belki tatlıya bağlarsınız yok siz yanlış anladıysanız o zaman durum açıklığa kavuşur bundan sonra size daha iyi davranır hatta iletişiminiz eskisinden bile iyi olabilir eğer dürüst biri değil ve mobbing yapıyorsa yok ya olur mu öyle şey der ama siz hal ver hareketlerinden anlarsınız o zaman iş bakmaya başlayın derim.


  • solo  (29.06.20 12:16:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.