[]

Video editleme ustalarına soruyorum? (yardım)

Arkadaşlar 30 dakikalık bir video çekmem gerekiyor. İşle ilgili, tanıtmam gereken ürünler var.

Mesela ben ürünü anlatmaya başlarken o ürünün görseli çıksın ekrana ya tamamen ya da belli bir kısmına, arkadan sesim oynasın vs. Bunun gibi editler yapacağım.

Hangi program önerirsiniz ücretsiz ya da deneme sürümü?

40 yılda bir işim düştü, para veremem.

BONUS: Ayrıca bu işin püf noktaları nedir? Yani ham videoyu çekip üzerinde mi oynama yapmam gerekiyor yoksa bütün olarak düşünüp nerede neyi ne zaman söyleyeceğimi ona göre mi ayarlamam gerekiyor?

 
Neyi ne zaman soyleyecegini planlayarak cekim yapmana gerek yok. Sen bolca detay goruntu alacaksin. Sonra montaj yaparken sesi ve muzigi koyup, uygun olan goruntulerin uzerine yazilarini yazip isi bitireceksin.

Temel olarak movie maker yeter gibi ama duzgun bi is icin edius-premiere-imovie kullanabilirsin.
  • brkylmz  (27.06.20 21:51:55) 
ben olsam şöyle yapardım.
bir defaya mahsus ve acil bir durum varsa eğer,

videonuzu sesli olarak çekin.
bunun dışında da ürün fotoğrafları ve detay fotoğrafları çekin.

sonra verin bir öğrenci sizin için yapsın 50-60 liraya.

programı bulmak, onu çözmek, kırmak vs. uğraşmayın.

not: Yine de bahsettiğiniz şeyleri yapmak zor değil yeni öğrenecek birisi için de.

Camtasia Studio full olarak bulabilirsiniz muhtemeleni bunları yapabilirsiniz onunla.
Vegas gibi, Premiere gibi profesyonel programlar da kullanabilirsiniz.
Mac kullanicisi iseniz final cut pro da kullanabilirsiniz.
  • la traviata  (27.06.20 22:13:24) 
Android için Youcut isimli bir program var, hele ki çekimi telefon kamerası ile yapacaksanız tam sizin iş için.

fotoğrafı video haline de donusturebiliyor, ses de ekleyebiliyor kaydettiğiniz ya da hazır ses efektleri, basit görsel efektler ekleyebiliyorsunuz.
  • encokbenisevinnolur  (27.06.20 22:55:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.