[]

Hangi bankayı kullanıyorsunuz

Hangi banka ile çalışıorsunuz , hangi kredi kartını kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?




 
enpara kullanıyorum memnunum, kredi kartı da işimi görüyor. maaşım ingbank'a yatıyor yatar yatmaz aktarıyorum, çünkü ingbank kötü :d


  • nahtoderfahrung  (26.06.20 23:09:11 ~ 23:09:21) 
yapı kredi eko kart kredi kartı. kart ücreti yok kampanyaları fln daha fazla sanki diğerlerine göre. ininal bugunu kullanarak 3-4 bin lira puan çaktım zamanında.
cebteteb te ilk 50000 müşteride olduğumdam kart ücreti fln yok eft bedava. eft fln için kullanıyorum genelde. mevduat faizleri diğerlerine göre 0.25 fln daha yüksek oluyor genelde.
enparada ise netflix fln indirimi için kullanıyorum. biraz karışık oldu ama devir ekonomi devri ve zengin değilim.
  • morcivert  (27.06.20 00:26:37) 
Maaş maalesef ziraat. Asıl kullandığım banka isd YapıKredi. Kart olarak da adiosPremium. Enpara ve papara da sevdiğim yancılar


  • jamiro  (27.06.20 00:59:42) 
enpara ve enpara kredi karti. cok memnunum.


  • ehti  (27.06.20 01:11:41) 
vakıfbank. uygulaması hariç çok memnunum. enpara kullanmayı denedim, para gönderdikten sonra "dekont göster" seçeneği çıkmadığı için çıldırıp kullanmayı bıraktım. vakıfbank her yönden işlevsel. app'si cortlamasa bir de mükemmel olacak.


  • trajikomix  (27.06.20 10:35:41) 
Maaş yapı kredi(sorun yok)
Kredi kartı(iş bankası maximum) sorun yok

  • chemnil  (27.06.20 10:37:19) 
Maaş finansbank. Yancısı enpara kullanıyorum. Maaş yatar yatmaz enparaya aktarıyorum.

Fatura ödemeleri ve netflix enpara kredi kartı
Kredi kartı kullanımları garanti bonus.

Son zamanlarda garanti kredi kartını kapatmayı düşünmüyor değilim. Bir sıkıntım yok. Atmlerinden ve uygulamalarından çok memnunum ama eskisi gibi puan kazandırmıyor sanki.
  • denizgonen  (27.06.20 11:07:49 ~ 11:08:33) 
Abi kaynak yapıyorum. enpara eskisi gibi değil diyorlar doğru mu?


  • komando kani var bende  (27.06.20 11:24:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.