[]

Kedi kaçıracak eylemler

Bir kedi ikide bir bizim evinin önünde küçük tuvaletini yapıyor. Bunun son bulması için ne yapılmalıdır? Yeşil alan olduğu için çamaşır suyu dökmek istemiyorum...

Teşekkürler


 
Çimlere mi yapıyor? Orada yaşıyorsa buna engel olmanız pek mümkün değil zira onlar için toprak=wc


  • megalomaniac  (26.06.20 00:30:45) 
yaptığı yerlere sirke dökebilirsiniz.


  • 9kuyruklukedi  (26.06.20 00:32:28) 
küçük tuvaletten kastınız koku bırakma muhtemelen.
açık havada toprağa yapılan kedi çişi kokmaz çünkü.
bu mevsimde oluyor maalesef.
engel olamazsınız çimenli yerde.
  • blatta hiberna  (26.06.20 00:33:20) 
Dış kapımın önündeki çit bitkilerine yapıyor. Orada yaşamıyor, benim evime air bir alan. Hayvanlardan anlamıyorum ama böyle kuyruğunu havaya kaldırarak, titreterek işini görüyor.


  • sunriseee  (26.06.20 00:38:13) 
evet çiftleşmek için eş arıyor, koku bırakıyor.
yapabileceğiniz pek bir şey yok maalesef.

sirke dolu bir kap falan koysanız oraya mesela?
sirke dökseniz açık havada uçar çünkü.
gerçi yine yapar bence ama deneyin en azından.
  • blatta hiberna  (26.06.20 00:41:43 ~ 00:41:56) 
Takipteyim.
Bizim evin bahçesine dışkılayan bir kedi var. Her gün saat 13.00'de geliyor. Sahipleri aynı saatte sokağa bırakıyorlar, işini görüp gelmesi için. Hangi ev olduğunu bilsem önüne kedi kumu dökeceğim. Tasmalı, bakımlı bir kedi.
Yöntem arıyorum ben de.
  • pro9it9is9  (26.06.20 01:06:18) 
Çitleri boyayın, yerleri güzelce temizleyin. Bakalım yapacak mı tekrar.
Aslında kedinin kısırlaşması daha güzel olur ama kızgınken yapılmaz.

  • megalomaniac  (26.06.20 02:33:03) 
  • apocalipy  (26.06.20 09:01:17) 
Bir kedi benim yatak odası camıma yapıyordu. Hem oda leş gibi oluyordu hem de cam. Rahatsız edici keskin kokular karışık kokular demişlerdi internette. Ben de limon kabukları, sirkeler, kahveler koydum pervaza ve camı sıvı arap sabunu ile temizledim ara ara. Sonunda bıraktı gitti benim camı.


  • denizgonen  (26.06.20 09:41:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.