[]

Cam termometrenin ucu kırıldı, bulamıyorum. Ne yapmalıyım?

Merhabalar. Ateş ölçümü sonrası salak gibi derecesi düşsün diye termometreyi sallarken, ucunu kırdım çarpıp. gerisi sağlamdı, attım. gri ucunu bulamıyorum. Ne yapabilirim. Ortamda herhangi bir halı falan da yok arasına gitsin. Dolapların altına baktım, göremiyorum ki gitse de alamam oralardan. Ne yapmalıyım? Camları kapıları açtım evi havalandırıyorum ama başka bir şey var mı yapmam gereken?




 
Parca camsa normal isiklari kapatıp telefon isigini ac ve o sekilde ara. Ya da ararken yukardan degil de mesela nereye bakıyorsan o hizaya in. Mesela koltuk üstüne bakiyorsan gozunu koltuk hizasına getir. Normal isikta tabii :)


  • pass  (23.06.20 21:14:19) 
Parça cam değil, keşke cam olsa. Ucundaki gri vızvızdan koptu termometre :) cıva koptu direkt yani... bulması zor olacak.


  • herodetanirlar  (23.06.20 21:19:35) 
Bulamazsanız şimdilik o odayı kapatıp izole edin. Başka odada kalın. Daha sonra tekrar ararsınız.


  • pro9it9is9  (23.06.20 21:24:14) 
ışık yöntemi işe yaradı. şırıngaya alıp çöpe attım. onu da çöpe attım. buraya yazmak şans getirdi sanırım iş çözüldü. yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.


  • herodetanirlar  (23.06.20 21:31:17) 
yalnız çöpe atmak yanlış değil mi ya?


  • aziz dostum jack  (23.06.20 21:56:41) 
çöpe atmak yanlış. metal geri dönüşüm/bertaraf tesislerine göndermeniz gerekir. pratikte kim yapıyor böyle bilmiyorum.


  • fezagezgini  (23.06.20 22:41:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.