[]

Zor Durumlar 1: Karpuz seçme yardımı

Selamlar

Erkek olarak karpuz seçiyorsunuz, aynı sitede, apartmanda oturduğunuz, merhabanız olan bir hanım geldi, kucağında 1 yaşlarında bebeği.
"Canım çok çekti, ama hiç anlamam, bana da seçermisiniz rica etsem" dedi.

Elinizi attınız, ilk aldığınız karpuz, ses, renk, çizgi ve sarı leke olarak gözünüze çok iyi geldi.
ama elinizi ilk attığınız karpuz, "bunu alabilirsiniz" diyip versen
- ilk gördüğüne uzandı, seçmedi bile olacak.

E aradın baktın, başkalarına vurdun tup tup, ilki gibi değil.
1-) gerilir misin?
2-) Kendini o karpuzdan sorumlu hissedip sonra tekrar karşılaştığında, "ee nasıldı karpuz?" diye sorar mısın?
3-) Ya tüm gece, "ya aslında köşedeki daha mı iyiydi, kelek çıkmadı inşallah, kadının da canı çektiydi, gidip sorsam mı acaba" diye düşünür müsün?

eşimi mi göndersem, ben gitsem asılıyor sanabilir, ama tek merakım karpuz.
deliricem.

karpuzdan da hiç anlamam, kendim seçme denemesi yapıyordum

 
4-) gülümser, bende pek anlamam ama bu iyi gibi gözüküyor der ve seçerim. Sonraki süreçleri merak etmem.
Bence seçme işi hikaye. Gelen parti iyiyse iyi karpuz yiyorsun.

  • mekaniker  (23.06.20 19:58:12) 
Ne kadar düşüncelisiniz. Bu kadarı sağlığa iyi değil :) Bir daha kendisiyle karşılaşırsanız sorabilirsiniz aslında. O sizden karpuz seçmenizi isterken siz onun size asıldığını düşünmediyseniz, karpuzun nasıl olduğunu sorduğunuzda da onun bu şekilde düşünmemesi gerekir. Bir süre karşılaşmazsanız ve bu yüzden soramazsanız da sağlık olsun. Alt üstü bir karpuz, iyi çıksa ne, kötü çıksa ne :)


  • stronzo  (23.06.20 20:38:47) 
Ben de pek anlamam derim. Zira anlamıyorum.


  • baal  (23.06.20 20:41:13) 
hahahahahahaha

1- evet
2- evettttt. ama senin gibisi yoktu be karpuz#1 der gönlünü alırdım.
3- buna da evet :(
  • aguen  (23.06.20 20:50:23) 
abi ilk gördüğün gözüne iyi geldiyse, diğerlerine de vuracaksın, sonra ilkine dönüp bence bu iyidir vs gibisinden diyip vereceksin.

Siz karpuz seçiminize güveniyorsanız, kendinizi için seçtiğiniz genel olarak iyi çıkıyorsa sıkıntı yok. varsa @mekaniker +1, ben de anlamam, bu iyi gibi diyeceksiniz.

2- kesinlikle hayır, gereksiz bir hareket.
3- hocam Allah başka dert vermesin.
  • fezagezgini  (23.06.20 20:54:19 ~ 20:55:34) 
Sapi kurumuş olanı alman yeterli.


  • pass  (23.06.20 21:09:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.