[]

çalışanın işle ilgili araştırma yapması

iş saatlerinde mi olmalı kendi çalışma saatlerinde mi olmalı?

kendi rutin çalışmaları var diyelim ama işle ilgili bir kitapda okuması gerekiyor. kitabı okuma süresi 1 hafta diyelim.

işe zamanında gelip 1 hafta kitap okuyup rutin çalışmalarını bekletmeli mi?
yoksa rutin çalışmalarını sürdürüp iş ile ilgili olan kitabı evinde akşam veya haftasonu mu okumalı?

 
kitap biraz gri bir alanda ama iş eğitimi iş saatinde olmalı bence.


  • insan opusen hayvandir  (22.06.20 18:14:16) 
kesinlikle iş saatinde olmalı işle ilgiliyse. tabi kitabı okurken rutin işlere de devam edilmeli diye düşünüyorum.


  • mrtkp1234  (22.06.20 18:15:40 ~ 18:16:04) 
ben arge personeliyim, bazen kendi kitaplarımı yanımda götürüyorum, ofiste de orta halli bir kütüphanemiz var, gün içinden herkes 1 saat kadar filan kitap karıştırıp bir hesabı ya da tekniği araştırarak geçiyor, diyebilirim.

günlük işleri aksatmadan, hali hazırda yürüttüğünüz görevle ilgili yanınızda kitap bulundurmanız ve iş vereni/patronu/müdürü huylandırmayacak kadar kitapla vakit geçirmeniz bence problem yaratmaz ancak uzun okumalar ve teorik bilgiler edinmek için mesai saatleri uygun değil diye düşünüyorum.
  • i destroy you  (22.06.20 19:24:44 ~ 19:25:30) 
Rutin işler beklemez. Zaman kalırsa okunabilir. Ne yazık ki araştırmalar özel yaşamdan çalınarak tamamlanıyor.


  • pro9it9is9  (22.06.20 19:24:50) 
aynen arge personeliyim, eğer işler yoğun değilse istediğimiz gibi okuma yapabiliyoruz ama genelde yoğun oluyor ve haliyle okumaların -hatta rapor yazımları falan da- eve kalabiliyor :/ ben de akademiden eve iş götürmiyim diye çıkmıştım -gerçi kadro da bulamadım yaş da geçiyor da işte eve iş götürmemek de bahanesi, avuntusu- ama ne fark etti anlamadım aw.


  • pasp  (22.06.20 20:41:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.