[]

Hiç hayat enerjim yok

Hafta içi; deli gibi pazar günü gelsin diye bekliyoruz. Pazar günü gelince de dışarı adım atasım gelmiyor. Uyanıyorum kahvaltı yapıyoruz tekrar uykum geliyor ve uyuyorum ve gün bitiyor. Eşimle de tartışıyoruz bu yüzden, kadın da haklı akşama kadar evde. Hiç enerjim yok. İşte çok yoruluyorum, öyle ki; geçen gün 20:00 de uyumuş kalmışım. Markete bile gitmek işkence geliyor bana. Akşam işten gelimce de 1 saat playstation ve tv. Nedir bu durum? Neden böyleyim? Ben de hafta sonu eşimle dışarıda kahvaltı yapmak, bir yerlere gitmek istiyorum abi? Yaşlandık mı? Yaş 30 daha be?




 
eşin haklı. senin yaptığın tembellik. bir tek pazar gününüz varken onu iyi kullanın.


  • tantunisultansuleyman  (14.06.20 17:04:04) 
Fazla kilo varsa çözümüne bakılmalı. Ek olarak bir dahiliye hekimine şikayetler anlatılmalı.

Edit: Basit şeker ve karbonhidrat yoksunu bir beslenme düzeni öneririm.
  • mekaniker  (14.06.20 17:13:46 ~ 17:15:07) 
Düzenli spor, basta yorucu gelse de, enerjiyi yükseltiyor. Masa başı bir işte çalışıyorsanız sorununuz hareketsizlik olabilir.


  • Olive  (14.06.20 18:15:01) 
sağlıklı beslenme ve düzenli yürüyüşe başlayana kadar bende de öyleydi. Her şey zulüm gibiydi. İstemediğimden değil de gücüm olmadığından bir şey yapmıyordum.

Sağlıklı beslenip günlük yürüyüşlere başlayınca hayatım değişti. Eskiden 12 saat uyusam sabah kalktığımda yorgun ve dayak yemiş gibi oluyordum. Şimdi sabah 08:00'e alarm kuruyorum 07:15'te uyanıp alarm çalana kadar yatakta kitap okuyorum :) 8 saat uyku çok rahat yetiyor.
  • levpontryagin  (14.06.20 18:22:34) 
koronadan once de boyle miydi bu surecte mi boyle oldu? belki gecici bi donemdir? biraz hareket biraz duzenli yeme icme ve duzenli uyku sistemine gecersen normale donebilirsin bence. aksamlari hava serinleyince esinle yuruyuse ciksaniz mesela hem o da mutlu olur hem sen de yavas yavas hareket etmis olursun.


  • in vino veritas  (14.06.20 19:59:32) 
biraz daha fazla eşinizle takılın. tek basinizayken bu dediğinizi yasasaniz içinden çıkmak daha zor, avantajlisiniz yani. bu tarif ettiğiniz yorgunluk yatarak evde kafa dağıtmaya çalışarak değil tebdili mekan ile geçer ancak.


  • encokbenisevinnolur  (15.06.20 01:55:59) 
Evli arkadaşlarımın hepsi sırf bu nedenden mutsuz olduklarını anlatıyorlar bir araya geldikçe
BuGün hatta şöyle bir şey söyledi arkadaşım,böyle salıncaklı bir mekana gitmişler,eşim beni salladı,çok güzeldi filan dedi.Ne kadar basit,küçük bir şeyle mutlu oluyoruz.
Üzmeyin pazar günü mutlu olmak isteyen kadınları.
  • chemnil  (15.06.20 02:04:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.