[]

Hayatimda kimseye asilmadim, kimseye teklif etmedim

Bu videoya sans eseri denk geldim. Adam resmen beni anlatmis, duyuru acasim geldi: youtu.be Erkegim. Kendimi bildim bileli hicbir zaman kimseye asilmadim, yurumedim, ne deniyorsa artik lugatta karsi tarafa teklif etmedim, hep karsi taraf beni buldu. Brad Pitt falan degilim niye teklif edeyim kafasindayim. Kimseye de bakmam, flort,sevgili aramam yalnizken bile. Isterse Angelina Jolie metroda, kafede karsi koltugumda otursun. (Gerci O da yaslanmistir, ben en son onda kaldim, yenilerden kim var bilmiyorum) Var mi benim gibi tipler aranizda? Bize ne deniyor badak, beta yabanci terimler falan var mi bizi tanimlayan? Badaklik sanki adim atmak istiyor da atamiyor, utangaclik yonu agir basiyor galiba o kavramdan tam emin degilim, benimki daha cok prensip geregi kendimi geri cekmek, meydani yirtik, atilgan rakiplere birakmak, onlarla ayni kategoride, ayni yarista bulunmaktan igrenmek, tavsanin daga kusmesi falan filan




 
Bu benim maalesef. Öyle matah bir şey değil kesinlikle. Şimdi elimin tersiyle ittiğim fırsatlar aklıma gelince kafamı duvarlara vuruyorum, ne gerizekalıymışsın diyorum.


  • altin gol atan stoper  (13.06.20 19:15:48) 
@altin gol atan stoper 32 yasindayim, su ana kadar gecmise bakip hic "keske" demedim kisa sureli libido yukselme donemlerini saymazsak. Ama verilmis sadakamiz varmis, iyi ki hic baslamamisiz, iyi uzak durmusum dedigim cok oldu


  • neck_and_neck  (13.06.20 19:28:26 ~ 19:29:37) 
birlikte çalıştığım arkadaşım (37 e) öyle. kendisine yürüyenlere de yüz vermiyor. yani hepimiz uğraşıyoruz, ama yok. bir yandan çocuk istiyor, çocuk ağaçtan toplanmıyor diyoruz.


  • pati  (13.06.20 19:32:19) 
Valla çok yakışıklı, zengin, karizmatik ve sosyal bir adam değilsen zaten Türkiye'de hiçbir kız gelip de erkeğe ilgisini belli etmez. Çünkü az biraz eli yüzü düzgün bir kızın Türkiye şartlarında peşinden en az 10 tane adam koşuyor.

Bunun dışında kızlara ilgisini belli etmeyen insanlar büyük oranda diğer konularda da böyle çekingen oluyor ve potansiyelinin çok altında yaşıyorlar. Ömürleri boşa geçiyor. Ben de böyle birisiyim zira. EQ seviyem düşük. Yani bu girişimde bulunmama huyu hayatının her alanını etkiliyor.
  • maxim gorki  (13.06.20 20:33:04) 
bende kimseye asılmadım, bir iki defa hanımlardan yürüyenler oldu, gecelik falan onlarada ben yürüyemedim (hatta anlamadım bile sonradan arkadaşlar söyledi olm bu seni eve atmak istemiş diye) neyse matah bişi değil, iyi bişiy de değil, karakter meselesi, hayat bakışı ne dersen de.

elimde olsa yapabilsem p.ç olmayı isterdim, yapacağımdan değil de yapabilme becerisine sahip olmayı istemek benimki.

bizlere yaban deniyor, insana yaban'ız çünkü.
  • selam  (13.06.20 20:35:34) 
Bir yandan benzerliklerimiz var. Anlatayım. Bende acayip "flört sevme" durumu mevcut. Özellikle üniversite yıllarımda -görece az karşı cins içeren bir fakülte olmasına rağmen- epey ilgi görüyordum ve bu durum çok hoşuma gidiyordu. E ilgi görüyorsun, ilişki istiyorsun ama adım atmaya gelince tıkanıyorum. Öyle öyle çok ilişkim de olmadı zaten o güzel yılları harcamışım gibi geliyor. Kendime çok sordum neden böyle oluyor acaba diye farklı farklı zamanlarda bulduğum cevaplar, bazen çekingenlik, sorumluluk istememe, biraz da bağımsız yaşayabilme falan oldu. O özel kadını bekliyor olabilirim.


  • mekaniker  (14.06.20 16:59:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.