[]

Playstation 5 tasarımını

Nasıl buldunuz güzel mi? Bana estetik geldi, renkler, ışıkları falan güzel duruyor. Ekşiciler, twittercılar gömüyor sanki. Nasıl sizce

pbs.twimg.com


 
Ekşiciler gömüyorsa görünümü iyidir. Ben de beğendim özellikle dijital versiyon olması güzel olmuş. Kutulu oyun almayı bırakalı çok olmuştu.


  • Take it away honey  (12.06.20 00:47:37) 
Güzel ama harika degil. Artik bu vakitten sonra salonda evde dekoratif duracak bi niteligi olmali bu gibi teknolojik gereclerin.

Ama insan ister istemez Apple'in konsolu olsa nasil gorunurdu diye soruyor :)
  • msb  (12.06.20 00:49:02) 
ben de beğendim, özellikle dijital edisyonunki gayet şık. xbox'dan da daha güzel. sadece, o fütüristik mavi ışıktan nerede olsa nefret ediyorum, umarım cihaz çalışırken gözümüze gözümüze girmez.


  • Bruce  (12.06.20 01:15:23) 
Yeni nesil konsollar evlerdeki televizyon ünitelerine tepki olarak geliyorlar. Ama beğendim. Sanki bmw i8 konsol olsa böyle görünürdü.


  • geven kafa  (12.06.20 01:41:55 ~ 01:42:11) 
En son ps2 almış, sonrasında hep xbox ile devam etmiş (ve edecek) birisi olarak tasarımı çok beğendim.

Ps 3 çok gıcık bir tasarıma sahipti mesela. Ps 4'ün ise tasarımını beğenmiştim.
  • dilemma of subscribtionability  (12.06.20 01:49:14) 
bence tasarım olarak ps4 daha iyi.özellikle ps4 pro baya şekil.


  • neoluyokardesimnebutantantana  (12.06.20 04:26:42) 
ben begenmedim. cok futuristik geldi. sonucta evimiz jetgiller gibi dizayn edilmediginden xbox'un buzdolabi daha uygun gorunuyor simdilik ev ortamina. ustelik bana biraz buyuk geldi. oysa yukarida denildigi uzere ps4 pro gayet guzel bir dizayndi.


  • tanaka  (12.06.20 06:48:48) 
iki rakip konsol tasarımı da iyi.. ama psn hesabına yatırdığım paralara acımasam bu sefer xbox series x'e şans verirdim.. umarım geriye dönük uyumlulukta sıkıntı yaratmazlar.. eski nesilden oynamaya devam edeceğim bir çok oyun var..


  • synche  (12.06.20 08:05:27) 
fena değil ama çok da bayılmadım. bundan çok daha iyi fan art tasarımlar yapılmıştı daha öncesinde. google'da aratıp bakabilirsiniz.

ayrıca dualshock xbox'ın koluna benzemiş.
  • sir gawain  (12.06.20 10:00:39 ~ 10:01:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.