[]

kyk kredi geri ödemesi hk.

Merhaba arkadaşlar, önümüzdeki ay 16800 tl'cik kredi borcumun ödemeleri başlayacak ve ort 16 ay boyunca aylık 1000 tl ödeme yapmam gerekiyor. eğer ay sonuna kadar nakit ödeyip borcu kapatırsam 650 tl gibi sembolik bir indirim yapıyorlar. 50k civari nakit param var, sizce ödeyip kurtulsam mı yoksa kredi indirimi olursa diye genelge mi beklesem? Bir de nakit ödeme yerine o parayı altına dövize yatırıp bir süre daha beklesem mi karlı çıkarım? Yardımcı olursanız sevinirim.




 
Öde geç
Öğrenim kredisi vergi borcudur
Af falan gelmez
  • otopsicocugu  (06.06.20 23:12:27) 
Belli olmaz, yakında seçim var. İpin ucunda görürlerse millet de sağlam bastırırsa herşey olur. Kaçabildiğin kadar kaç.


  • x571  (06.06.20 23:34:43) 
hayır tabii ki ödeme. 50bin tl'yi en kötü faize koysan 370 lira gibi bir para her ay alırsın. onunla ve üzerine ilave öderek yavaaş yavaş öde. nakit her şeyden değerlidir. borç aynı kalıyor ama para enflasyona yeniliyor. paranı olabildiğince tut.


  • anarsika  (06.06.20 23:53:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.