[]

Bulaşık makinesi marka önerisi

Elde bulaşık yıkamaktan bıkıp -evet yıl olmuş 2020, makine almaya karar verdik. 2-3 kişilik bir aileyiz. 1500 tlye kadar hangi marka tavsiye edersiniz?




 
Fiyat olarak nerelerdeler bilmiyorum ama profilo kullanıyorum memnunum demeye geldim.


  • brnbrs  (06.06.20 17:10:08) 
beko.


  • mikahakkinen  (06.06.20 17:19:46) 
Sakin Vestel almayın da..


  • Sahikaa  (06.06.20 18:20:42) 
arçelik iyidir.


  • since1907  (06.06.20 18:22:05) 
Hangi marka olursa olsun. Kullanma amacınızı belirleyin. Bende bosch var 15 yıldır kullanıyorum. 5 programlı.
Ben 15 yıldır aynı programı kullanıyorum dolayısi ile diğer programlar için fazla para verdigimi anladım.

Şimdi makinem bozulsa, kullandığım programın olduğu en az programlı ve en basit makineyi alirim.

Beyaz eşya şans işi biraz. Çok para verip servisten kurtulamama gibi bir durum olabilecekken , en basit ve ucuzu alıp yıllarca kullanabilirsiniz. Veya tam tersi ucuz etin yahnisi durumu da oluşabilir.

Önceliğinize karar verip almaya giderseniz iyi olur , yoksa magazada hiç kullanmayacaginiz özellikte bir makine alıp çıkabilirsiniz. Bol şanslar.
  • Filinta61  (06.06.20 18:42:36 ~ 18:45:50) 
Viral gibi olacak ama geçen hafta 23 yıl! kullandığımız Bosch marka bulaşık makinesine veda ettik. Yenisini bakıyoruz.


  • mekaniker  (06.06.20 19:18:36) 
Tek onerim eski her cihazin daha dayanikli oldugu ve bunun yeni uretimler icin geçerli olmadigini unutmayin. Su saatten sonra kimse 15-20 yillik makine yapmaya calismiyor bile ki teknoloji o kadar hizli ki 10 sene sonra enerji sarfiyati sebebiyle bile degistirmek isteyebilirsiniz.

Her zaman yaziyorum; anakartli cihazlardan uzak durun wifi, Bluetooth, dokunmatik vs. Makineyi gorebilme sansiniz varsa gidin bakin. Servis agini ogrenin. Sizin icin onemli program var mi karar verin (hasssas, hızlı yikama, yorgan yıkama vs),enerji sarfiyati ve sesini de dusunun.

Marka bu saatten sonra cok da onemli değil artik bu fiyatlarda uc asagi bes yukarı ayni urun hepsi.
  • logisticsmanager  (06.06.20 19:24:09) 
Oturduğun semtte makinasından memnun bir komşun varsa o markadan al. Markaların ne dediğinin bir önemi yok her semtin suyu farklı ,makinalar bazı semtlerin suyu ile baş edemiyor.


  • istanbullu zenci  (07.06.20 03:06:50) 
Beko A++ 3 programlı aldık, İstanbul Bilişimden iyi bir fiyata. Umarım iyidir.


  • Semi  (09.06.20 14:37:22) 
anakartsız bulaşık makinesi yok artık. hatta genel olarak beyaz eşya yok. vestel hariç yerli üretim dışında hiçbir markaya bakma. ki en iyileri arçelik altus beko. bunları mağazada incele ihtiyaçlarına göre(raf dizilim şekli falan bi de üst raf alçalıyor yükseliyor gibi özellikler işte) hangisi en çok hoşuna giderse tespit et ve en ucuz nereden alabiliyorsan al. istersen mahallendeki kardeşler ticaretten al. kutusu kapalı ve sağlam olduğu sürece nereden aldığının bir önemi yok.


  • floydian  (09.06.20 14:41:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.