[]

Kalabalığa maruz kalıyor musunuz hiç?

Şu salgın döneminde mecburen, az da olsa kalabalık ortama girmek zorunda kalıyor musunuz?




 
Hayır evde tekim, serviste şoför haricinde tekim, ofiste tekim.


  • çılgındünya  (29.05.20 23:42:01) 
Metroda fazlasıyla kaldım son gün. Otobüsten iyidir yine de, tıkış tıkış değil ama virüs varsa maske filan dinlememiştir....


  • siyah giyen adam  (29.05.20 23:54:26) 
iki buçuk aydır tanımadığım insanların bulunduğu hiçbir ortama girmedim.


  • sckxyss  (29.05.20 23:57:02) 
Şanslı azınlık haricinde herkes maruz kalıyor .
Biraz da mecburiyet olarak bakıyorum, aksi halde baştan beri mevcut olan aile bireylerine bulaştırma korkusu devam ediyor .
Mecburen ekmek almaya gidiyorum , mecburen bankaya, hastaneye gidiyorum.

Ailesi ile Evlerinden çıkmayan bir kaç arkadaşım var . Artık bunlar çan eğrisinin en uç noktasında kaldılar bana göre . Öyle bir dünya çoğumuz için geçerli değil .
10 kişi halka kurup çekirdek çay yapan insanlarda görüyoryum .

Üstteki arkadaş , tanımadığım insanların olmadığı ortama girmedim demiş . Mesela , bu oran ülke geneline vursan çok çok düşük .

Tedavisi devam ettiği için hastaneye gitmek zorunda olan ne kadar insan var .
Doğum hastaneleri boş mu sence ,
Mesela hastane Personel ilk baştaki gibi maske bile takmıyor artık emin ol .
Aynı eldivenle kaç ilaç dağıtıyor ? Kaç hastaya temas ediyor ?
Mecburen dediğiniz şeyler herkes için değişiyor . BaZımızın mecburiyetleri çok fazla .
Bence rahatlayın ben öyle yapmaya çalışıyorum .
  • dunyatuhaf  (30.05.20 03:19:47) 
Evet, özellikle uzun karantina dönemlerinden önceki alışveriş çılgınlıklarında kalabalıklardan geçmek zorunda kalıyorum. Bu bakımdan, çalıştığım yer sokaklardan daha temiz diye düşünüyorum.
Mesafeye uyan ve maske takan da kalmadı. Dün gençlerin sokağa çıkma günüydü. Baktım da, önlem falan yok.
Umarım artık virüs zayıflama yönünde ilerliyordur.
Ben kronik hastalık vs riskler nedeniyle N95 maske ile dolaşıyorum.
Herkes maske taksa ve burnunu dışarı çıkarmadan taksa, mesela kasada beklerken dibime yapışmasa; herkes tıbbi maske ile daha rahat edecek. Karşısındakini düşünmeyen insanlarla birlikte olunca kendini korumak zorunda kalıyor insan.
  • pro9it9is9  (30.05.20 12:43:11) 
Ana caddeye cok yakin bir yerde yasiyorum. Gunun hangi saati ciksam insan akisi var orada. Maalesef yolumu ne kadar uzatip degistirsem de oradan gecmek durumunda kaliyorum, bu nedenle iyi koruyan bir maske takiyorum disarida da.

Alisveriste kicima kadar giriyorlar ama marketler bir suredir asiri kalabalik degil Almanya´da. Ilk ay savasa hazirlik yapar gibi gida aliyorlardi.
  • buf-e kür  (30.05.20 12:45:25 ~ 12:47:29) 
Hayır


  • ruhen hastayim ben  (30.05.20 13:11:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.