[]

kedi taşıma kutusunun kapağı var ya 4 tane yerden kilitleniyor.

1 tanesi koptu.güçlü yapıştırıcıyla yapışır mı? yoksa yenisini mi almak lazım bunun




 
Her seyi denedim beceremedim. Son care beyaz kelepceler var ya plastik onunla bir yeri sabitlemek ya da yenisini almak. Internette ucuz gerci


  • kablelvuku  (29.05.20 18:25:13) 
yapıştırıcıyla yapıştırırsanız kapak çıkmaz hale gelir ki çıkması gerekiyor.
sakin bir kediniz varsa, kediyi kutuya koyduktan sonra kapağın ve kutunun çevresini iki tur koli bandıyla çevirebilirsiniz, bir süre idare eder.
bir de o durumda kutuyu üstten yani sapından değil, alttan kucağınızda taşımanız lazım.

ama benimkilerden biri taşıma kutusunda kendini yerden yere vurup, metal kapısını bile zorluyor, o tarz bir kediyse hemen yenisini almak daha güvenli.
  • blatta hiberna  (29.05.20 18:25:54 ~ 18:27:10) 
Ucu çengelli kalın lastik iplerle iki farklı yerden çapraz bağlıyorum, ancak kaymaması için iki farklı yerden ipi üst üste getirebilirsiniz. Sıkı tutuyor.


  • kaset  (29.05.20 18:44:22 ~ 18:45:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.