etken ve edilgen olma durumu var cinsellikte biz bunları s kelimesi ile söylüyoruz hakaret olarak küfürlerimizde yer alıyor, buradan yola çıkarak kadınken hissettiği başka erkekken başka.
birde aynadaki görüntü durumu var, kendisini erkek olarak gördüğü için göğüsleri ve diğer organları ona yabancı geliyor, sanki onun bedenine ait değilmiş gibi. bir sabah uyandığında bedeninde bir şeyin eksik olduğunu düşün, misalen kolların yok, ne kadar çok yabancılık çekersin buna öyle değil mi? bu kişilerde benzer şekilde bedenlerine yabancılık çekiyorlar falan.
eskiden espri olsun diye ileride kadın olacam sonrada lezbiyen olacağım falan diye kendimle dalga (yalnızlık falan) geçiyordum, öğrendim ki böyle bir şey varmış, bıraktım bu şekilde esprili gelmemeye başladı.
0