[]

kedimde son 5 aydır bitmeyen bölgesel tüy dökülmesi hakkında yardım çağrısı

Merhaba. Haziran sonunda 4 yaşına girecek kedim bir süredir hasta ve ne olduğunu bulamıyoruz. ekim ayı gibi sistit oldu, 10 günlük bir antibiyotik tedavisi gördü ve birkaç ay içinde dökülmeler başladı. kedim kara ve teni kağıt gibi oldu, göbeği tamamen çıplaklaştı ve eklemlerinde dökülmeler oldu. dün de yanaklarını yolmuş hep yine teni görünüyor. parazit aşıları ve damlası yapıldı. zaman zaman kortizon da verdiler ama geçmiyor. vitamin eksikliği olabilir dedi veteriner, destekler kullanıyoruz ama hiç iyileşme yok. obsesif dedi veteriner temas etmeden sevin dedi, o da çare olmadı. mamasını yiyor, suyunu içiyor. hipoalerjenik mama kullanıyoruz. iştahında ve enerjisinde hiç problem yok. oyunlarımızda hiç azalma yok. ne olduğunu anlayamıyorum :( bilen yardımcı olursa çok sevinirim. çok çok üzülüyorum elimden bir şey gelmemesine.




 
Öncelikle, fotoğraf olursa belki daha çok fikir yürütülebilir(Varsa da mobilde olduğum için göremiyorum).

Aklıma mantar geldi. Benim kedimin tedavisi yaklaşık 1,5 yıl sürdü. Neredeyse denenmedik ilaç kalmadı, iyileşemedi. 2 paket Hill's z/d ile iyileşti. Veteriner hekime danışıp deneyebilirsiniz belki.

Bir de acaba stres kaynaklı olabilir mi? Kediler bazen strese girmek için resmen bahane arıyorlar. :/
  • siyah noktali film  (18.05.20 21:43:18) 
belki veteriner, ne sorunu olduğunu bulmada yetersiz kalıyordur. veterineri değiştirdiniz mi? yalnızca tek bir veteriner mi gördü?


  • nice tnetennba  (18.05.20 22:27:41) 
merhaba, deri hastalıkları için doğal elma sirkesi ve tavuk içerikli mamaları kesmeyi okumuştum. bi araştırın isterseniz. çok geçmiş olsun


  • entellektuelmankurt  (18.05.20 23:35:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.