[]

14 05 2020 türknet'in beni yıldırması

öncelikle: www.eksiduyuru.com



sonrasında durum şöyle...

100 mbit hıza gecmek ıcın ticket olusturdum, tak diye hat kesildi, yine ticket olusturdum, hat geldi ama bu sefer de 9.99 mbps...... eski hattaki 120mbps lik değer uçmuş yerine 55 mbps gelmıs... yine ticket olusturdum.. her ticket arasına 2 gün var siz hesaplayın..

Yıldım... ağzım köpürdü...

Allahaşkına almayın aldırmayın turknet.

 
Turknet sorun yaşanana kadar en iyi internet sağlayıcılarından birisi, ama sorun yaşandığı anda çözüme ulaşma yolu çok uzun.
Sanıyorum daha düşük fiyatlı politikaları sebebi ile destek maliyetlerini düşük tutuyorlar. O yüzden iş yerine falan ikinci internet olarak almak mantıklı ama tek başına Turknet biraz üzüyor insanı.

  • talasas  (14.05.20 16:07:58) 
cesario Superonlineım Da var hatta su anda ondan baglanıyorum bu turknet belası yazlıktaydı almısken ıse yarasın dedim...


  • Techsavvy  (14.05.20 16:22:11) 
Türknet kadar baş belası bir internet sağlayıcısı olamaz. Ben bağlatmaya çalıştım, 10 gün gelmediler sonra mecburen iptal etmek istedim. İptal etme süreci 20 gün sürdü. Aynı işlem 2 gün aralıkla 10 kere tekrar etti abartısız, bir sürü yokuşa sürdüler işi en sonunda iptal ettim.


  • mg3929  (14.05.20 16:39:10) 
Ne kadar doğru bilmiyorum ama şöyle bişey duydum. Mesela senin port 120 hız alabiliyorken, daha hatırlı bir müşteri gelip senin portu ona veriyorlar sana da daha düşük hız alabilen bir porta aktarıyorlar.

Bu tamamen duyduğum bir bilgi kesin değil yani
  • infernalcadre  (14.05.20 18:51:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.