[]

Türknetin altyapı buna izin veriyor diyip hızı 24 e sabitlemesi

Türknette nakil yapıldı, hız 35 aldım once, sonra baska bir tarifeye gectim, gecis emiri verdigim gün 24 e sabitlediler beni.

şimdi diyorum ki 35 idi 24 e sabitlediniz, yok 35 degildi dusmez altyapı ne veriyorsa o.

bu arada: Upload Kapasite Hızı : 45239 kbps
Download Kapasite Hızı : 129592 kbps

olarak gözüküyor. 100 mbit almam lazım....

çok sinirliyim çok...

ne yapayım? sikayetvara yazdım baska ne yapayım?

 
En iyi ihtimal diye geçiyor o tarifeler. 35 ve asla altına düşmez diye bir şey yok. Elimizden geleni yaparız bi azalma olduğunda en pahalı tarifeye alandan ucuza doğru artacak oranda musluğu kısarız demek.


  • tessera  (06.05.20 17:59:14) 
tessera link statüste 35 mbit goruyordum. speedtest 35 mbit veriyordu. daha ne yani. Adamlar göz göre göre yalan söylüyor.


  • Techsavvy  (06.05.20 18:09:53 ~ 18:10:15) 
Yani eger x hiza kadarsa yapabileceğiniz hiçbir sey yok.
Yok sabit hizsa o zaman değişebilir.

  • logisticsmanager  (06.05.20 20:49:11) 
oha yemişler sizi. o değerlerle 75 alınır rahat.

24 e düştüğünüze göre vdsl demisiniz hala? sanki bölgede port yok da sizi adsl2'ye almışlar gibime geldi. bazen tt böyle yapar hatırlı arkadaşları kıramadığı için.. muhtemelen turknetin suçu bile yoktur.

üstüne gidin biraz. 35'in üstündeki pakete geçmek istiyorum deyin bakalım ne olacak.
  • ozdek  (06.05.20 22:00:34 ~ 22:01:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.