[]

hafta sonu sokağa çıkma yasağı genelgesi

seo'suna da başlayacam şimdi google'ına da, hürriyet nokta komuna da yeter lan.

bu hafta sonu ve sonraki iki gün sokağa çıkma yasağı ile ilgili genelgeye biz nereden ulaşıyoruz amk artık bunaldım dün geceden beri ne içişleri kaldı, ne iller idaresi kaldı bakmadığım.

şu genelge denen, yani yazılı mazılı, üstünde antet var, altında dağıtım yerleri yazıyo, böyle kağıttan, üstünde madde madde şartlar yazan hani bi yazı gibi bişey var ya. o amk evrağına nereden ulaşıyoruz? hürriyet kom milliyet kom onediyo bunediyo çıkmasın. goguldan yazınca bunlar çıkıyor çünkü. ressssmiii olan şu kodumun yazısı nerede lan?

 
Google araması için;
içişleri genelge koronavirus filetype:pdf
Arama ayarlarından son 1 haftayı da seçebilirsin.
  • archmage mahmut  (14.05.20 12:04:38) 
haber bültenlerinde bahsedilen, hatta mali müşavir gruplarında ve hesaplarında EKRAN GÖRÜNTÜSÜ paylaşılan ve içinde "mali müşavirler yasaktan muaftır" yazan, yani eğer fake olarak hazırlayıp trollemiyorlarsa instagram hesaplarında, tivitırda GÖRÜNTÜSÜNÜ gördüğüm yazı nerede?

koyan hıyartolara sordum, menşınladım, dm attım, tivit yazdım sordum nerden buldunuz bu yazıyı diye, cevap veren olmadı. ben arıyorum bulamıyorum.

yukarıdaki arkadaşın cevap verdiği şekilde bin kere aradım. kelimesini değiştirdim, kriterini değiştirdim, alakasız şeyler çıkıyor yine. muvaffak olamadım.

bakınız değerli seyirciler, hesap gizli değilse siz de bakınız: www.instagram.com

bu amk yazısına nereden ulaşıyoz böle instagram fotosu olarak değil, çıktısını alıp koyabileceğimiz kağıt, yazı, doküman, sheet, pdf, föy, evrak, artık adına ne zıkkım derseniz o şekilde. kaynağında görüp emin olmak istiyorum.

haber bültenindeki ve instagram zıkkımındaki yazıya güvenip sokağa çıkınca polis "eheha nerden çıkardın yok öyle bişey" diyip cezayı kitlemesin. polise "instagramda gördüm ehehe bize selbesmiş" dersek yemez diye düşünüyorum. mümkünse gözümle göreyim istiyorum.

evrak tarihiyle numarasıyla da arattım öyle de çıkmadı.

sikrinşat alıp pdf yapmayı biliyom aradığım o değil, kaynağıyla maynağıyla nahh şu resmi yazı.

daha da bulamazsam birinin sahte yazı hazırlayıp haber bültenleri dahil herkesi trollediğini düşüneceğim.
  • kibritsuyu  (14.05.20 12:29:11 ~ 12:32:02) 
dosya.satso.org.tr

bu mu acaba?
  • jugador  (14.05.20 12:43:22) 
muhasebebilenler.com

"""
*Bu belge elektronik imzalıdır. imzalı suretinin aslını görmek için www.e-icisleri.gov.tr adresine
girerek(kjlP9f-Js2e6w-vrzUBJ-/ecfI+-YH+P94Yw) kodunu yazınız.
"""

diye bir açıklama var, bu link ile e-devlet üzerinden de pdf olarak indirebiliyorsunuz.
  • archmage mahmut  (14.05.20 13:03:13 ~ 13:14:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.