[]

covid 19 komplo teorisi

komplo teorilerini sevmem ama aklıma da gelmiyor değil.

-mesela geçenlerde vefat eden ilahiyatçı ömer döngeloğlu... adam diyabet hastası. kalp yetmezliği var. covidden öldü diyorlar.... covidi halk arasında biraz daha güncel tutmak için yapıyor olabilirler mi? ya gerçekten covidden ölmediyse?

netflixteki son 1-2 yılın yapımlarına bakın. özellikle the rain, the100 vs... kit yapımına antikor aşılamaya kadar adamlar hepsini yazıp oynamış.

zihinlere önceden kodlamak için yapılmış olabilir mi?

tüm bunlar zorunlu aşı için bir ön hazırlık olabilir mi?

 
bana en başından beri planlanmış gibi geliyor. virüs çıkar çıkmaz hayvan pazarının görüntüleri servis edildi. sanki önceden "nasıl kılıfına uydururuz" diye düşünmüşler de wet market buna uygun demişler gibi.

aşıyı hemen piyasaya sürmemelerinin sebebi de yeterince ölümle birlikte insanları aşının zorunlu olması için ikna etmek.
  • diffarentiationation  (07.05.20 15:17:27) 
Önceden kodlama, ön aşı konularını pek bilmem fakat medyanın en büyük gelir kaynağı reytinglerdir.

"Covidi halk arasında biraz daha güncel tutmak için yapıyor olabilirler mi? çok doğru bir soru cevabı ise bana göre evettir.

Google'a covid ölüm riski yazınca göreceksiniz resmi makamlar BİNDE 2 ölüm riski olduğunu yazmışlar, matematiksel veriler bunlar.

Ben 1 pozitif 2 negatif test ile bu hastalığı yendim, alt hastalığı olmayan genç ve orta yaş bu hastalığı grip gibi atlatıyor. Kesinlikle covidi küçümsemiyorum belki çok daha tehlikeli mutasyonları olabilir fakat verilere bakınca durum ortada.
  • kanlakarisikyagmur  (07.05.20 15:34:59) 
"bu kadar basit bir hastalık için bu kadar yaygın ve büyük önlemler alınması anlamsız."

tam tersi bu önlemler alındığı için basit bir hastalık haline geldi.

Hastaneler yeterli olduğu sürece sorun yok, ama hayvan gibi bulaşıcılığı olan böyle bir hastalığı kendi haline bıraksan İtalya gibi yoğun bakım ünitelerin doluyor, bu sefer trafik kazası, kalp krizi bilmemne olan hastalara da bakamayacak hale geliyorsun. Covid öldürmese bile mesela şurada kalp krizi geçirsen veya apandisit olsan ne bileyim, acil hastaneye gitmen gereken bir durum olsa tedavi bulamayacaksın öyle düşün. Bu yüzden kısıtlamalarla bulaşma riskini düşürüp, hastaneleri "çalışabilir" halde tutmaya çalıştı tüm ülkeler. Bu şekilde covid de tedavi edilebiliyor, diğer şeyler de. Hastaneler yeterliyse ölüm oranı düşük evet.

---
sorunuza gelince, medya veya devlet şişiriyor da olabilir olanı az gösteriyor da olabilir. Zorunlu aşı... yani İngiltere'de Almanya'da Abd'de çalışmalar var, hepsi anlaşıp insanlığın kötülüğü, kontrolü için bir şey yapamaz diye düşünüyorum. Bu işin karşı gücü var "Rusya, Çin". Bence daha akla yatkın olan şey şu, çok araştırmadan hastalığa iyi gelen veya engelleyen bir şey bulacaklar ama yan etkileri yeterince araştırılmadığı için ileride sorunlar ortaya çıkacak. Bu bilinçli mi bilinçsiz mi bilemeyeceğiz tabii.
  • nhk ni youkosu  (07.05.20 15:59:55 ~ 16:01:02) 
tam tersi bu önlemler alındığı için basit bir hastalık haline geldi. +1

Komplo teoricilerine göre, virüs dünyanın nüfusunu azaltmaya yönelik bir hamle. Ona karşı olarak diyorlar ki, yapay olsa daha fazla öldürür. Komplocularda cevap olarak, bu bir ön hazırlık, devletlerin milletlerin ne yapacağı izleniyor vs..

Sizin verdiğiniz örnekler üzerinden yola çıkarsak, dizi filmler hep var, farklı farklı konularda var, elektriğin olmadığı bir dünya da var. the 100 da(dizisinde kitabı okumadım) bahsettiğiniz gibi bir aşı antikor virüs durumu yok. the last ship örneği verseydiniz belki daha isabetli olurdu. ama post-apokaliptik şeyler hep mevcut, algıda seçicilik artıyor ister istemez.

covid-19 sonrası aynı şekilde kalp krizinden vefat eden başka kişilerde duydum, daha henüz covid-19un bıraktığı hasarlar tam anlamıyla analiz edilebilmiş değil. insanlar yeni yeni iyileşiyor bunun sonuçlarını görmek biraz daha zaman alabilir.
  • fezagezgini  (07.05.20 16:13:35) 
tam tersi bu önlemler alındığı için basit bir hastalık haline geldi. +1


  • himmet dayi  (07.05.20 16:31:28) 
Komplo mu değil mi bilmiyorum da grip virüsü için koparılan bu yaygara ve evlere kapanma durumunu ben de normal karşılamıyorum artık.


  • oldumusimdi  (07.05.20 19:11:56) 
Sözüm hariçten gazel okuyanlara:
Bu kadar basit bir hastalık için bu kadar yaygın ve büyük önlemler alınması anlamsız (!)
Grip virüsü için koparılan bu yaygara (!)

Yaa evet, ben de ne kadar abartmışız, vay anasını diye düşünüyorum. Maske, bone, siperlik, önlük, eldiven falan. Eve gel, duşa gir. Kendini izole et.
O kadar basit ki, bulaşıcılığı yüksek ve genç yaşlı demeden öldürüyor. Ventilatöre bağlanıyor insanlar. 30-35 yaşında felç olup yatalak kalıyorlar.
Basit olmasa neler olurdu artık.
  • pro9it9is9  (07.05.20 19:44:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.