[]

Twitter tweet kaciriyor 2?

Ya ne gerizekali siteymis bu ya. Benden tweet kaciriyor. Ulan you have one job. 1 haftadir uyeyim. Takip ettigim 15-20 hesap var. Tek amacim da okumak. Gunde 1 kere sabah girip takip ettiklerimin tweetlerini okuyayim, amac bu. Etkilesim, yazma, mesajlasma hic bir sey yok bende. Dunyanin en duz kullanici var iste karsinda, daha ne istiyorsun?

Site benden tweet kaciriyor, yok boyle bir sey. Takip ettigim hesaplardaki BAAZI tweetleri benim sayfamda gostermiyor. Ulan ben tarayiciya taakip ettigim hesaplari tek tek sik kullanilanlar yapip tek tek adamlarin sayfasini mi kontrol etmem lazim? Ne cesit bir gerizekalilik bu?

Timeline@i secenegini Ne hikmetse her girdigimde "top tweets" en ustte olacak sekilde default yapiyor her seferinde. yeniden eskiye sirala yapmak zorunda kaliyorum her girisimde. Her seferinde onla oynamaktan da imanim gevredi. Niye tweet kaciriyor bu gerizekali benden. Kullanici aliskanligi, kullanimi ile ilgili bir algoritmasi olsa? degil, 1 haftalik kullniciyim, ne begeni atarim ne yorum yaparim, okurum gecerim sadece. Ayari falan varsa Allah askina soyleyin lutfen. Tesekkurler

 
yanlis hatirlamiyorsam onceki sorunda da cevapladim ve dedim ki bir sure surekli most recent diye secmem gerekti, her seferinde otomatik top tweets ayarlyordu. bunun limiti ne bilmiyorum ama simdi tekrar secmiyorum artik birkac defa her girdigimde most recent dedikten sonra. cok kil bi ozellik.


  • yoggi  (29.04.20 12:06:21) 
@yoggi her girisimde ilk is most recent olarak duzeltiyorum, sonra basliyorum okumaya. Ama devam ediyor hala bu kacaklar


  • neverletyougodown  (29.04.20 12:11:19) 
sabir dilerim. su an benimki dort dortluk calisiyor ama dedigim gibi basta bende (11 yillik kullaniciyim) surekli bastim, preferences'a girdim Trends for you filan kapattim, bir bakin istiyorsaniz siz de

Settings>Content preferences>Explore Settings

kisaca suraya tiklanabilir: twitter.com
  • yoggi  (29.04.20 12:28:03) 
ana sayfada hiçbir zaman takip ettiğiniz tüm hesapların tüm tweet'leri gösterilmez ki. rastgele derlemesi gösterilir. bir kişinin tüm tweet'lerini okumak istiyorsanız sayfasına gireceksiniz, evet.


  • bir garip melek  (29.04.20 14:51:56) 
Timeline seçimi yapay zeka gibi, sen bir süre en son gönderilen tweetleri göster’i seçtiğinde bir zaman sonra popüler tweetleri göster seçimini sen tercih etmediğin sürece pasif konuma getiriyor.


  • angelus  (29.04.20 14:56:42) 
çünkü kullanıcı odaklı değil. instagram, facebook, twitter hiç biri kullanıcı odaklı değil artık. Algoritmaları belirli tweetleri daha ön planda belirli tweetleri daha geri planda tutmam üzerine. Sizin tercihlerini "he he tamam" diyip belirli bir süre uygulasa da sonra kendi bildiğine geri dönüyor ve çok can sıkıcı.


  • NightBringer  (29.04.20 15:15:09) 
İçerik tercihleri'inden kişileştirmeyi kapattınız mı?


  • yeteramadenedimherseyi  (29.04.20 21:02:57) 
@ yeteramadenedimherseyi kapali hepsi ilk gunden beri
flashresim.com

  • neverletyougodown  (29.04.20 21:40:52) 
olay burdan mi kopuyor acaba? flashresim.com
Ama bu o andaki trendolan hashtagelerle alakali. Lokasyonu kapasam bu sefer dunya genelindeki trendingi gosterir : G.korenin kpopcusunu, Biden'i bilmemneyi gosterecek trending olarak. Benim trend olan hashtagle alakam yok.

Benim nacizane tek istegim home tusuna bastigimda benim adamlarin tweetlerini eksiksiz gostersin
  • neverletyougodown  (29.04.20 21:50:20 ~ 21:51:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.